11.2 C
Nederland
maart 23, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Nieuwe mannenkapsels

Ook mannen gaan wel eens naar de kapper, sterker nog, ze gaan vaker naar de kapper dan de meeste vrouwen. Mannen hebben korter haar. Dit groeit sneller, waardoor ze veel eerder naar de kapper moeten dan vrouwen. Mannen geven ook om hun kapsel en dat laten ze vaak wel blijken. Ook als man kun je toe zijn aan een nieuw kapsel. Er bestaan voor mannen tegenwoordig genoeg hippe kapsels, het is maar net wat je wil. Toch ligt het wel aan je haarkleur. Per haarkleur kunnen er namelijk weer andere dingen. Kleuren die waar onderscheid in wordt gemaakt bij mannen zijn over het algemeen blond, bruin, grijs, rood en zwart. Ben je benieuwd wat er voor jou haarkleur goed is? Lees dan verder.

Blond

Ben je als man blond? Dan heb je misschien geluk bij de vrouwen, want blonde mannenkapsels zijn op dit moment erg populair. Niet alleen nu, maar dat is altijd al zo geweest en zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven. Met blond haar kun je vele kanten op. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je haar grijs te laten verven. Dat is een trend die nu heel erg in trek is.

Bruin

Als je van nature bruin haar hebt dan heb je het meeste geluk. Een bruine haarkleur is heel erg divers en qua kleurstelling kun je er van alles mee. Je kan gemakkelijk een paar tinten lichter of juist donkerder gaan en dat kun je moeiteloos uitproberen. Bruin haar is daar namelijk uitermate geschikt voor. Je kunt ook kiezen voor een mix en match kapsel. Dit is een kapsel waarbij je je eigen haar voorzier van donkere en lichte highlights. Dacht je dat highlights alleen voor vrouwen waren? Dat is dus niet zo.

Grijs

Ook veel mannen hebben grijs haar. Grijs haar is eigenlijk een zekerheid in het leven. Iedereen wordt ouder en bij ouder worden hoort uiteindelijk ook grijs haar. Grijs haar is zelfs een trend nu. Grijs haar staat voor wijsheid, kracht en ervaring. Mannen die grijs haar hebben, hebben hun haar vaak naar achteren gekamd met wat gel. Mannen kapsels met een grijze kleur ga je steeds meer zien.  

Rood

Mannen die rood haar hebben vallen vaak echt op. Rood haar is nu bezig aan een comeback. Waar rood haar eerst niet zo trendy was, wordt dat het nu wel steeds meer. Rood haar kun je verven als man, maar wanneer je van nature rood haar hebt dan heb je geluk.

Zwart

Als laatste hebben we zwart haar. Zwart haar komt onder de mannen het meest voor ter wereld. Deze donkere kleur staat mooi bij een wat lichtere huid. Je kunt met zwart haar meer het accent leggen op je gezicht. Mannenkapsels die mooi zijn bij deze haarkleur zijn korte of halflange kapsels.

https://trendheads.nl/herenkapsels/mannen-kapsels/