12.8 C
Nederland
september 26, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Groeipapier als relatiegeschenk – Dat maakt impact

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf te promoten. Een van de manieren om dit te doen is door middel van relatiegeschenken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw relatiegeschenk echt opvalt en blijft hangen bij de ontvanger? Het antwoord hierop is groeipapier bedrukken als relatiegeschenk voor jouw zakelijke dienstverlening.

Groeipapier is een uniek en duurzaam product dat steeds populairder wordt. Het is papier waarin zaden zijn verwerkt, die na het planten uitgroeien tot prachtige bloemen, kruiden of groenten. Door groeipapier te bedrukken met jouw bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap, geef je niet alleen een origineel en groen relatiegeschenk, maar breng je ook jouw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht.
En dat is hard nodig, want de verduurzaming van de industrie gaat volgens de NOS heel traag

Voordelen van groeipapier bedrukken als relatiegeschenk

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het bedrukken van groeipapier als relatiegeschenk. Allereerst is het een duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is immers gemaakt van gerecycled papier en de zaden die erin verwerkt zijn, groeien uit tot planten die bijdragen aan een groenere wereld.

Daarnaast is groeipapier een origineel en opvallend relatiegeschenk. Het is iets anders dan de standaard pennen, notitieblokken of flesjes wijn die vaak worden weggegeven als relatiegeschenk. Jouw groeipapier met bedrukking zal de ontvanger zeker verrassen en positief verrassen.

Tot slot biedt groeipapier bedrukken als relatiegeschenk ook marketingvoordelen. Jouw bedrijfslogo en/of persoonlijke boodschap worden immers duidelijk en opvallend getoond op het groeipapier. Dit zorgt voor naamsbekendheid en herkenning bij potentiële klanten en relaties.

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier werkt heel eenvoudig. Je kunt het papier direct in de grond planten, zonder dat je het eerst moet weken of iets dergelijks. Na het planten zal het papier afbreken en zullen de zaden beginnen te groeien. Het enige wat je hoeft te doen, is het papier voldoende water geven.

Welke zaden er precies in het groeipapier zijn verwerkt, is afhankelijk van het type groeipapier dat je kiest. Zo zijn er groeipapieren met zaden voor verschillende soorten bloemen, kruiden en groenten. Kies bijvoorbeeld voor een mix van bloemenzaden voor een kleurrijk resultaat of voor kruidenzaden voor een eetbare verrassing.

Groeipapier bedrukken met jouw bedrijfslogo

Het bedrukken van groeipapier met jouw bedrijfslogo is een unieke en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en als duurzame organisatie te promoten. Je kunt het in allerlei situaties gebruiken zoals bijvoorbeeld bij een mailing of als give away op een beurs.
Het mooie is dat mensen het niet zien als ‘folder’ en het meteen weggooien maar juist bewaren omdat ze er nog iets mee willen doen.
Daardoor ben je nog langer onder de aandacht.

Waarom groeipapier als relatiegeschenk?

Groeipapier als relatiegeschenk is niet alleen uniek en milieuvriendelijk, maar het laat ook een blijvende indruk achter bij de ontvanger. Uw bedrijfslogo of informatie wordt immers niet zomaar weggegooid, maar gebruikt om prachtige bloemen of planten te laten groeien. Bovendien geeft u met groeipapier als relatiegeschenk een belangrijke boodschap af aan uw klanten of partners: dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en het milieu.

Mogelijkheden groeipapier bedrukken

Bij Greengiving bieden ze diverse mogelijkheden om groeipapier te bedrukken met uw bedrijfslogo, afbeeldingen of andere gewenste informatie. Zo kunt u kiezen voor een full colour bedrukking, waarbij het groeipapier in zijn geheel bedrukt wordt met uw ontwerp. Maar ook een subtiele bedrukking behoort tot de mogelijkheden, waarbij alleen bepaalde delen van het papier bedrukt worden.

Daarnaast bieden zij de keuze uit diverse formaten groeipapier, van kleine kaartjes tot A3-formaat vellen. Hierdoor kunt u het groeipapier als relatiegeschenk op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als toevoeging aan een ander geschenk of als kaartje bij een bos bloemen.

Voordelen groeipapier als relatiegeschenk

  • Uniek en milieuvriendelijk
  • Blijvende indruk bij ontvanger
  • Uiting van duurzaamheid en milieubewustzijn
  • Verschillende mogelijkheden in bedrukking en formaat

Bestel uw bedrukte groeipapier bij Greengiving

Bij Greengiving helpen ze u graag verder met het bedrukken van groeipapier als relatiegeschenk. Ze denken met u mee over het ontwerp en de mogelijkheden en zorgen voor een snelle en kwalitatieve levering. Neem contact met hen op voor een vrijblijvende offerte op maat.