V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Een leertoren gebruiken als keukenhulp voor verhogen bewustzijn bij kinderen

Ben je op zoek naar een middel om je kind in een vroeg stadium te laten ervaren hoe het leven is van volwassenen en uiteraard de ouders? Dennepark biedt u dé oplossing om uw kind of kinderen op een veilige wijze te laten meegenieten. Aan de hand van een leertoren kan een kind op gelijke hoogte laten zien wat je aan het doen bent, bijvoorbeeld in de keuken.

Kinderen zijn nieuwsgierig en dat laten ze op aparte manieren zien. Een kind zal bijvoorbeeld niet zo snel begrijpen dat zijn of haar eten niet in enkele seconde kan worden gemaakt. Het kind zal zien dat er allerlei handelingen nodig zijn om zijn of haar drinken of eten klaar te maken. Daarnaast zien de kinderen hoe wordt afgewassen, handen gewassen of gekookt. Hoe ouder de kinderen worden, des te meer klusjes ze kunnen uitvoeren. Kinderen vinden helpen meestal heel leuk en willen betrokken zijn bij wat de ouders of verzorgers (voor ze) doen.

Dennepark biedt een oemmie leertoren die ingezet kan worden als keukenhulp of stahulp voor kinderen. De zwarte oemmie leertoren is te verkrijgen onder de €100. Bekijk daarom direct de webshop van Dennepark! Dennepark biedt de leertoren in het zwart en het kan tot 50kg worden belast, voldoende voor kleine kinderen!

Veel wordt de leertoren ook gebruikt in de badkamer. Zo kunnen kleine kinderen zelf hun handen wassen, zonder hiervoor getild te worden door de ouders. De kinderen kunnen zo ook sneller leren om zelf hun tanden te poetsen. Het leven wordt leuk en aangenaam voor zowel ouders als de kinderen.

Lees daarom zo snel mogelijk de informatie op de website van Dennepark en laat je verder informeren over de functies en andere aspecten van het keukentrapje (of wastafeltrapje).

https://dennepark.nl/product/oemmie-leertoren-opvouwbaar-zwart/