V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Gezond eten, als je niet wilt koken? Het kan!

Alweer aan het bedenken wat er vandaag op de menukaart komt te staan? Het is soms lastig om elke keer weer wat nieuws te bedenken. Vooral als je zelf eigenlijk helemaal niet van koken houdt. Dan wil je eigenlijk gewoon, dat het koken voor jou wordt gedaan. Alleen elke dag naar de drive-in bij de Mac is nu ook niet precies wat je zoekt. Hier wat tips: zodat je zonder te koken toch gezond eten krijgt.

Makkelijk koud eten

Wie zegt dat je elke avond warm eten, moet eten, om gezond te eten? Er zijn een heleboel voedzame gerechten te bedenken, waarbij je geen pan hoeft aan te raken. Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • Ciabatta brood met gerookte makreelfilet, gemengde sla, een lente-uitje en wat tomaatjes
  • Koude kidneybonen (uit blik), chilisaus, rode ui, kommer, cherrytomaatjes, peterselie, munt, citroensap en olijfolie

Ja kidneybonen kun je vaak ook koud eten. Kijk wel even op de verpakking, of dit ook voor de kidneybonen geldt die jij hebt uitgezocht.

Verder kun je waarschijnlijk zelf ook nog wel wat gezonde variaties bedenken, waarbij je geen pan nodig hebt, toch?

Eten laten bezorgen of eten in de buurt

Ja er is meer dan de cafetaria om de hoek. Er zijn dus best wat meer gezonde varianten te vinden. Zo is over het algemeen het eten van Wok to Go ook prima te eten. Weet je trouwens dat er online steeds vaker mensen zijn die thuis koken en het dan voor een betaalbare prijs laten afhalen? Kijk op social media of dit ook in jouw buurt is of informeer gewoon eens in de buurt. Misschien kun je met iemand ook afspreken om, om en om, voor elkaar te koken. Dat scheelt jou toch ook weer een dag koken.

Thuiskok

Mag het wat kosten en wil jij jezelf helemaal verwennen? Kies dan voor een thuiskok. Die thuiskok kan dan koken voor jou, wat jij wil. Gezellig als je dan natuurlijk mensen uitnodigt, zodat je samen van het eten van de thuiskok kunt genieten.

http://chefstbl.com/thuiskok