5.1 C
Nederland
februari 25, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

De wereld van kartonnen dozen

Er zijn veel verschillende soorten kartonnen dozen beschikbaar zijn, b.v. Amerikaanse vouwdozen, postdozen, brievenbusdozen, dozen op maat en nog veel meer! Dat doos op maat kan samengesteld kan worden bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Een doos op maat heeft de prijs van een standaard doos, maar biedt voordelen zoals minder materiaalgebruik, geen opvulmateriaal nodig en een kleiner transportvolume. 

Het bepalen van de grootte van doos op maat

Om de grootte van de verpakking te bepalen, dient u eerst de buitenmaten (lengte x breedte x hoogte) van het product dat u wilt verpakken te berekenen. Voeg daarna 4-6 mm toe aan elke maat, zodat het product gemakkelijk in en uit de verpakking kan worden gehaald. Hierdoor heeft u de binnenmaten van de verpakking vastgesteld. 

Hoe kies je het beste type doos voor jouw situatie?

Bij het kiezen van het type doos is het belangrijk om rekening te houden met aspecten zoals de gewenste uitstraling van de doos, het te verpakken gewicht, of de doos met pakketpost verzonden wordt en de prijsverschillen tussen de verschillende types dozen. Bijvoorbeeld een postdoos heeft een chique uitstraling, terwijl een vouwdoos vooral gebruikt wordt als stevige verzendverpakking. Hiervoor zou je altijd een verpakkingstape moeten gebruiken.

Dozen op maat bestellen bij Profipack

Bij Profipack kun je voor een aantrekkelijke prijs dozen laten maken van golfkarton van uitmuntende kwaliteit. Maar waarom zou je voor kartonnen dozen op maat kiezen? Dit is een terechte vraag en wij geven graag antwoord. Dit heeft namelijk veel voordelen, zoals duurzaamheid, kostenbesparing en het bijdragen aan een positief imago.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in op maat gemaakte dozen, adviseren wij je graag bij het kiezen van de juiste verpakking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende opties, levertijden en voordelen van een op maat gemaakte doos.

https://www.profipack.nl/kartonnen-verpakkingen/kartonnen-dozen