V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

De voordelen van een babyfoon met camera

Als ouder wil je graag een oogje in het zeil houden als je baby ligt te slapen. Of misschien is je kindje net naar een peuterbed en wil je weten of hij lekker in zijn bedje blijft liggen. Je wilt dan ook niet het risico lopen dat je kindje wakker wordt omdat jij de deur opendoet om even te kijken of alles goed is. Een babyfoon met camera is dan een goede optie. Zo kan je toch een oogje in het zeil houden.

Functies

Met een Luvion babyfoon met camera heb je altijd scherp beeld op de ouderunit. Overdag, maar ook ’s avonds in het donker heb je altijd goed beeld. Dit komt door de ingebouwde infrarood-verlichting. De Luvion adapter zorgt ervoor dat je babyfoon altijd opgeladen is, zodat je er ten alle tijden op kan vertrouwen. Ook heeft de babyfoon helder geluid en kan je terug praten naar je baby om hem gerust te stellen of een liedje te zingen. Het horen van je stem zal je kindje een gevoel van veiligheid geven. Bovendien kan je de temperatuur in de kamer in de gaten houden. Dit is goed om te weten zodat je je kindje goed warm houdt, of juist niet te veel toedekt. Bij sommige babyfoons kan je de camera besturen, inzoomen, opnames maken of slaapliedjes afspelen. Er zijn zelfs babyfoons met camera die door middel van een app overal ter wereld kan bekijken.

Prijzen en awards

De Luvion babyfoon met camera wordt regelmatig bekroond met prijzen en awards, zoals de beste koop van de Consumentenbond. Dit betekent dat je goede kwaliteit krijgt voor een goede prijs. Ook gebruikers zijn zeer te spreken over de babyfoons met camera. Wat erg prettig gevonden wordt, is dat er een losse Luvion adapter beschikbaar is, voor het geval de lader kapot gaat. 

Extra adapter

Voor de Luvion babyfoon met camera is een losse Luvion adapter verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je babyfoon altijd opgeladen kan worden. Mocht de kabel bijvoorbeeld stuk gaan, dan heb je altijd nog een reserve Luvion adapter in huis. Zo weet je zeker dat je altijd kan vertrouwen op je Luvion babyfoon.

https://www.kabelmaatje.nl/luvion-essential-adapter.html