V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Crypto Masterclass: wat kan je verwachten?

Beter-beleggen.nl geeft je in deze Crypto Masterclass review informatie over wat je kunt verwachten. Het is natuurlijk wel handig als je al een beetje globale kennis hebt van de crypto en de blockchain, maar de cursus wordt in duidelijke taal uitgelegd. Iedereen kan hier dus aan deelnemen.

Introductie Crypto Masterclass

De introductie van de masterclass gaat voornamelijk over het fundament van crypto en over de toepassingen hiervan van vandaag en morgen in de wereld.

De cursus is opgebouwd met een stevig en duidelijk structuur. Je wordt echt vanaf het allereerste begin begeleid tot het einde van de cursus. Je leert eerst over de crypto basis. Hoe ze gekocht, opgeslagen en uitbetaalt moeten worden. Alle begrippen die daarbij horen wordt ook ingegaan.

De onderwerpen die behandeld worden in de introductie zijn:

  1. Kopen en verkopen van crypto’s
  2. Hoe je cryptomunten koopt en het opslaan hiervan
  3. Je winst omzetten naar euro’s

Inhoud Crypto Masterclass

Naarmate de cursus vordert wordt er steeds dieper ingegaan op de details. Je wordt jezelf bewuster van de impact die de crypto heeft. Tijdens de cursus leer je onder andere zelf gericht onderzoek doen, je leert hoe je kleine cryptomunten met groeipotentie kunt herkennen en meer.

De cursus bestaat verder uit 4 verschillende onderdelen.

    Introductie & Inleiding

  1. Modules
  2. Bonussen
  3. Eindexamen

De modules zijn verdeeld over 7 verschillende modules. Na iedere afgemaakte module krijg je een examen. Bij dit examen moet je 70% correct beantwoord hebben, zit je lager krijg je geen toegang tot de volgende module. Je krijgt hierbij dus niet de kans om ‘vals te spelen’, je moet de stof echt goed doornemen als je verder in de cursus wilt komen.

Je krijgt bij deze cursus ook een aantal voordelen mee:

De trainingen zijn te volgen op ieder gewenst moment en is niet gebonden aan een locatie.

Als je de cursus koopt, koop je levenslang toegang. Het grote voordeel hiervan is dat je ook de updates krijgt die regelmatig worden doorgevoerd.

https://beter-beleggen.nl/