V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Wanneer afvallen totaal niet lukt

Je hebt alles al geprobeerd om af te vallen, maar het lukt maar niet. Allerlei diëten volgen, ellenlange sessies op de crosstrainer en bodyweight oefeningen doen zorgen er niet voor dat je op een goede manier kunt afvallen. Afvallen heeft te maken met je voedingspatroon en de juiste balans vinden tussen voeding en beweging. Daarbij spelen factoren als slaap en stress een zeer essentiële rol. Afvallen is voor veel mensen totaal niet eenvoudig. Het kan daarom een goed idee zijn om je te laten begeleiden door een professional die vaak goed weet wat jouw lichaam nodig heeft.

Trainen onder begeleiding van een professional

Een goede trainer vinden die jou op regelmatige basis kan begeleiden is nogal een flinke opgave. Doe op voorhand grondig onderzoek en probeer een erkende personal trainer te vinden. Personal trainer Hengelo en vele andere trainers staan goed bekend. Reviews online helpen natuurlijk een hoop. Ook zou je je omgeving kunnen vragen naar hun ervaringen. Bovendien werken trainers tegenwoordig met verschillende nieuwe trainingen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een EMS training, wat inhoudt dat je spieren middels een training worden gestimuleerd. EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Via een bodysuit krijg je elektroden aangesloten op je lichaam. Deze methode is zeer effectief als je wilt afvallen. EMS training bij een goede trainer zoals bijvoorbeeld personal trainer Hengelo zal wonderen doen en voor je het weet ben je al die overtollige kilo’s kwijt!

De voordelen van een personal coach

Trainen met iemand die je op een professionele manier begeleidt met sporten en afvallen is totaal anders dan die eenzame sportschool momenten. Een trainer inhuren biedt een hoop voordelen. Zo krijg je altijd een schema op maat gemaakt. Een trainingsschema met oefeningen die op jouw lichaam zijn afgestemd en die je gaan helpen om af te vallen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw wensen en eventuele klachten zoals blessures. Daarnaast krijg je persoonlijke aandacht. Dit is niet hetzelfde als een trainer in een sportschool die om de haverklap wordt geroepen om tekst en uitleg bij een bepaald apparaat te geven. Die persoonlijke aandacht werkt voor een hoop mensen erg bevorderlijk en dit komt de motivatie zeer ten goede. Bovendien krijg je vaak ook voedingsadvies. Een persoonlijke coach is dan ook erg aan te raden!

www.fitintwente.nl/ems-training/