V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Waarom een (dubbele) plissé hordeur uw lente aanzienlijk aangenamer maakt

Wanneer het gaat om een plissé hordeur in een schuifpui of bij een veranda aan de achterzijde van het huis, dan gaat het om een groot aantal voordelen. Een plissé hordeur is bijvoorbeeld een verfraaiing van de woning, er is altijd een passende oplossing voor elke situatie en uw leven wordt er een stuk makkelijker van. Wat echter lang niet altijd genoemd wordt, is het voordeel van het kunnen luchten van uw woning dankzij een enkele of dubbele plissé hordeur. Aangezien dat een bijzonder groot voordeel is, hebben we deze blog aan dit onderwerp gewijd.

Altijd frisse lucht en afkoeling in huis

Tijdens het voorjaar en de zomer kan het flink warm worden in huis. U wilt lang niet altijd de airco aan hebben staan, zeker niet wanneer de deur naar buiten regelmatig geopend wordt en de airco constant moet blijven draaien. ’s Morgensvroeg en laat op de avond het huis koelen op een natuurlijke manier is een betere en goedkopere manier. Maar dan komt u al snel tegen het probleem van insecten aan, die graag een weg naar binnen zoeken.

Met de plissé hordeur is dat verleden tijd. U kunt de schuifpui of achterdeur namelijk gewoon open laten staan. Het gaas in de plissé hordeur zorgt er namelijk voor dat de insecten niet naar binnen kunnen komen, maar de verse, frisse lucht wel. Dat geldt trouwens ook voor de dagen waarop de buitentemperatuur ideaal is en u graag de deur open wilt hebben staan tijdens het koken of gewoon frisse lucht in uw woning wilt hebben.

Altijd een oplossing op maat

Wist u dat u de dubbele plissé hordeuren bestellen kunt via internet tegen bijzonder scherpe prijzen? Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding waarbij u altijd kunt rekenen op maatwerk. Concreet betekent dit dat wij een oplossing hebben voor alle situaties. Mocht u er zelf niet uit komen tijdens het opnemen van de maten, dan komen we zelfs graag persoonlijk bij u langs om de afmetingen voor uw eigen plissé hordeur op te bepalen. Zo heeft u altijd een plissé deur die perfect past en eenvoudig te monteren is. 

https://www.luxehorren.nl/