V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Waar moet je rekening mee houden bij het plaatsen van stopcontacten?

Wat is er nodig voor de slaapkamer qua stopcontacten?

In de slaapkamer heb je sowieso een stopcontact nodig bij je nachtkastje. Dit is handig voor je nachtlampje of je telefoon op te laden. Daarnaast is een schakelaar handig om te bedienen vanuit je bed. Zo hoef je niet handmatig het licht uit te doen. Tip van Elektricien Den Bosch is om rekening te houden met het breedte van je bed. Je wilt natuurlijk niet dat het bed voor de stopcontacten komt te staan. Je krijgt een beetje het idee hoe je stopcontacten kunt verwerken in je slaapkamer.

 

Een badkamer heeft genoeg stopcontacten nodig

Tijdens het aanleggen van elektra in de badkamer moet je goed kijken naar het aantal stopcontacten. Het moeten er genoeg zijn, maar je moet er ook rekening mee houden dat je ze niet overal kunt plaatsen. Je wilt elektrocutie voorkomen daarom mag er in een straal van 60 centimeter en 2,25 hoogte van het bad of de douche geen stopcontact bevinden. Ook moet je rekening houden met equipotentiale verbindingen. Deze worden namelijk aangelegd op lokale aarding.

 

Hoeveel stopcontacten heeft de wasplaats nodig?

Tot slot en niet te vergeten de wasplaats. Je zult merken dat je daar ook aardig wat apparaten hebt staan. Je kunt dan denken aan de wasmachine en droger, maar bijvoorbeeld ook het strijkbout. Daarom kan het nooit kwam om wat extra stopcontacten te plaatsen tijdens het elektra aanleggen. Elektricien Den Bosch kan jou hierbij helpen en zorgt zonder problemen dat het goed wordt gedaan. Geen zorgen over elektra aanleggen, wij hebben de expertise en kennis in huis om de klus goed te klaren.

 

Hoe te besparen op het vernieuwen van je elektra?

Er zijn diverse manieren mogelijk om geld te besparen op het vernieuwen van je elektra. Je hoeft namelijk niet alles zelf uit te voeren om geld te besparen. Hiermee wordt er bedoeld dat er premies beschikbaar zijn in Nederland waar je veel aan kunt hebben. Daarnaast stellen sommige gemeenten lokale premies beschikbaar wat het allemaal nog interessanter maakt. Meer informatie over de beschikbare premies kun je op internet vinden of je kunt bij ons Elektricien Den Bosch navraag doen. Wij staan je graag te woord.

 

https://denbosch-elektricien.nl/