V.I.P. Baits
Image default
Games

Lekker dagje naar Maastricht

In het Zuiden van Nederland vind je de enerverende stad en gemeente Maastricht. Maastricht heeft maar liefst 120.837 inwoners en is de hoofdstad van Limburg. Maastricht is een mooie plaats waar genoeg te doen is. Wil je een dagje naar Maastricht? Dan volgen hier wat leuke highlights die zeker een bezoekje waard zijn.

Highlights Maastricht

Er zijn een aantal dingen in Maastricht, die je beslist moet hebben gezien. Nou ja, je moet natuurlijk niks, maar het zou toch wel jammer zijn. Er zijn een paar leuke highlights die echt aan te raden zijn:

  • Het Vrijthof.
  • De vestingwerken.
  • Het Bonnefanten museum.
  • Maastricht underground.
  • Boekhandel Dominicanen.
  • Het Jekerkwartier.

Met name Maastricht underground is erg indrukwekkend. Hier ervaar je een mysterieuze, bijna filmische omgeving. Grotten, kazematten en niet te vergeten: het fort. Dit alles onder de grond van Maastricht. Het is letterlijk het fundament. Er zijn hier diverse tours te volgen. Misschien wil je gewoon kijken, maar een tour met een tourgids? Dan haal je pas echt de geschiedenis van Maastricht naar boven. Er ligt hier zoveel historie te wachten op jou…

Shoppen in Maastricht

Met een dagje Maastricht kun je eigenlijk er niet onderuit: shoppen in Maastricht. Er zijn zulke leuke winkeltjes in Maastricht, daar wordt menig shopper echt blij van. Wat ook fijn is, dat is dat er ook genoeg leuke terrasjes zijn in Maastricht. Als je dan van al dat winkelen uitgeput bent, kun je heerlijk een terrasje pakken en even bijtanken voor de volgende shopronde.

Taxi Maastricht

Het is prima mogelijk om stukken te lopen in Maastricht. Maar, dan is het superfijn om na het winkelen lekker een taxi in Maastricht te pakken. Een taxi in Maastricht brengt je weer netjes thuis. Ook is het handig om gebruik te maken van de taxi in Maastricht als je bezichtigingen nogal uit elkaar liggen.

https://taxiforevermaastricht.nl/