V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Mijn vloerspecialist – uw specialist in vloeren

Mijn vloerspecialist is het fijnste bedrijf dat u zult vinden voor al uw vloerrenovatie behoeften. Ze hebben een breed scala aan diensten die alles omvatten, waaronder nieuwe vloeren en trappen in woningen of bedrijven!

Mijn vloerspecialist is de professionele vloerenspecialist voor al uw wensen. Na het schuren en overspuiten kunt u genieten van een nieuw leven, want uw oude parket is binnen één dag verjongd! 

Traprenovatie

Als trappen ook aandacht nodig hebben dan kunnen wij helpen door eiken vloeren te installeren in de trap. De juiste trap kan uw huis het gevoel geven dat het op vaste grond staat. Of u nu nieuwe of oude, laminaat treden en leuningen wilt voor stijlpunten of stevige houten exemplaren die generaties lang meegaan, wij hebben wat elke huiseigenaar nodig heeft!

Showroom

Kom naar onze showrooms waar u een reeks nieuwe vloeren kunt bekijken, zoals traditioneel parket en visgraat. U zult zien dat deze weer helemaal in zijn dankzij hun elegante uitstraling!

Bezoek een van onze showrooms en laat u verbazen over de mogelijkheden. Dankzij een nieuwe vloer heeft u de mogelijkheid om uw woonkamer dat laatste beetje renovatie te geven dat het nodig heeft!

Betaalbare vloeren

Onze missie is om u producten van hoge kwaliteit te leveren zonder dat dit ten koste gaat van de waarde. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche weten wij hoe belangrijk het kan zijn voor het budget van uw bedrijf!

Parketvloeren

Met parketvloeren krijgt u een geweldig uitziende kamer met een snelle en eenvoudige installatie.

Vloeren specialisten

Trouw aan hun naam biedt Mijn vloerspecialist een volledig dienstenpakket voor harde vloeren en trappen – van installatie tot renovatie!

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn er om u te helpen de perfecte vloer voor uw huis te vinden. Wij hebben een grote verscheidenheid aan keuzes, met inbegrip van laminaat of composiet vloeren, alsmede hardere oppervlakken zoals massief hout opties die langer meegaan dan andere soorten!

 

https://www.mijnvloerspecialist.nl/