V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Elke bruidegom hoort te stralen op de grote dag

Op een bruiloft is de bruid vaak het stralende middelpunt. Toch betekent dit niet dat de bruidegom kan achterblijven. Het is immers ook zijn grote dag. Iedere man die in het huwelijksbootje stapt, dient in het bezit te zijn van een mooi pak. Je koopt per slot van rekening niet zomaar een pak. Trouwen doe je als het goed is maar één keer. Daarbij komt dat het zeer tijdrovend kan zijn als je een goed passend pak zoekt. De keuze is enorm en pakken zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen. Het is de bedoeling dat je de keuze voor een trouwpak afstemt op de bruidsjurk. Bovendien dient de pasvorm bij jouw figuur te passen.

Het valt niet mee als je zelden een pak draagt

Er zijn eigenlijk maar weinig heren die in het dagelijks leven een pak dragen. Het is daarom een flinke mijlpaal wanneer mannen voor een trouwkostuum gaan kijken. De stijl en het thema van jullie trouwerij is belangrijk. Hierop kun je de keuze voor een jurk of trouwkostuum baseren. Je dient dus wel te weten wat een ‘casual chic’ dresscode inhoudt. Je gasten weten dan ook wat ze aan moeten trekken op de grote dag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op met wat bruidswinkels en zorg dat je een afspraak inplant. Neem vooral niet veel mensen mee. Iedereen heeft wel een mening en voor je het weet ben je aan het bekvechten over de kleur van je trouwpak. Laat je goed adviseren in een bruidszaak, zodat je bijvoorbeeld niet voor een smoking kiest terwijl de dresscode van je eigen bruiloft ‘casual chic’ is.

Voor elk figuur bestaat er een trouwpak

Niet alleen vrouwen dienen te weten wat flatteus bij ze staat en wat niet qua kleding. Ook als man zijnde is het fijn om te weten wat jouw maten zijn en wat wel en niet past. Elk figuur heeft weer een andere pasvorm. Zo zouden brede gespierde mannen bijvoorbeeld het beste voor een sjaal-kraag smoking kunnen gaan. Ben je lang en slank? Ga dan voor een jasje met zakken aan beide kanten. Hou goed rekening met de stijl en het thema van je bruiloft.

https://www.topsuits.be/trouwkostuum/