V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Jouw hond gewoon overal mee naartoe nemen?

Is jouw hond(je) al een beetje op leeftijd dan kan het lastig zijn om grote afstanden te lopen. Dit geldt ook voor honden die zwanger zijn, klein zijn of stiekem gewoon een beetje lui zijn. Het meelopen naast de fiets is niet voor iedere hond weggelegd en dit is ontzettend jammer, je hond wil niets liever dan lekker meegaan met zijn/haar baasje.

Een fietskar hond kan hier verandering in brengen. Dit is ideaal voor jou en je hond. Je hond hoeft zich niet meer in te spannen op warme dagen dan nodig is en je hebt je beste vriendje altijd bij je.

Waarom een hondenfietskar?

Honden houden ervan om dicht bij hun baasje of vrouwtje te zijn. Daarnaast genieten honden er ook van om lekker met de wind mee te rijden. Je kunt met een fietskar afstanden maken die je anders niet met je hond kunt afleggen. Maak met kussens en speeltjes de fietskar zijn tweede hondenmand en geniet samen met je viervoeter van de heerlijkste fietstochtjes.

Loopt jouw hond niet goed mee naast de fiets?

Dit is natuurlijk geen prettige situatie. Je hond loopt los mee naast de fiets, maar het gebeurd vaker dat honden gewoon weglopen. Dit komt doordat honden hier niet aan gewend zijn. Je kunt het oudere honden nog steeds aanleren, maar houd er rekening mee dat je er regelmatig achter aan mag gaan.

Warm asfalt

Als de zon op een zomerdag brandend aan de hemel staat wordt het asfalt erg warm en kan hierdoor zelfs gaan smelten. Als je een wandeling wilt maken met je hond dan kan dit niet. Het asfalt kan namelijk de gevoelige voetzolen van je hond verschroeien. Met het aanschaffen van een fietskar kun je dit voorkomen, maar kan je hond toch genieten van de buitenlucht! Een hondenfietskar is daardoor een uitstekende aankoop voor of tijdens de warme zomerse dagen. Ben je er nog niet helemaal uit welke hondenfietskar past bij jouw hond? Geen probleem bij bestetip.nl worden die vragen uitvoerig beantwoord.

https://sloffen24.nl/