V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Is het weer kerst? Dit zijn leuke kerstcadeaus om te geven

De leukste tijd van het jaar is er weer, de kerst periode. Dit is een tijd om op te verheugen en samen met elkaar te zijn. Je haalt de kerstboom van stal en je kunt je huis weer een aantal weken gezellig maken. Bij zo’n voorbereiding hoort uiteraard ook het uitzoeken van allerlei leuke kerstcadeaus. Elk jaar is het weer een lastige klus om creatieve kerstcadeaus aan te schaffen en met dit lijstje kun je alvast veel inspiratie opdoen. Zo zal het nooit een saaie kerst worden.

Een gepersonaliseerde chocoladereep als cadeau geven

Heb je in het gezin te maken met een zoetekauw dan is een gepersonaliseerde chocoladereep een hele leuke optie om te geven. Naast dat de verpakking er origineel uitziet is ook de binnenkant van de chocolade heel lekker. Met zo’n gepersonaliseerde chocoladereep kun je kiezen uit diverse chocolade merken. Wat te denken van populaire merk Milka? Of een speciale chocolade editie van Toblerone? Overigens is een gepersonaliseerde chocoladereep niet alleen leuk om voor kerst te geven, maar ook heel leuk om te ontvangen.

Beleef reizen opnieuw met een pocket printer

Is er een echte avonturier binnen het gezin dan is een pocket printer een creatief en interessant cadeau om te geven. Met een pocket printer kan hij of zij de reizen herbeleven en dat delen met familie en vrienden. Zo’n zogenaamde zakprinter maakt de leukste foto’s zonder dat je hoeft te sleuren met een fotocamera. Een voorbeeld van een pocket printer is de Canon Zoemini pocket printer. Deze gadget is te verkrijgen in diverse kleuren en past heel goed in de broekzak. De pocket printer is ideaal om allerlei herinnering mee vast te leggen. Eén van de leukste kerstcadeaus om te geven.

Meerdere geschenken geven met een complete kerstpakket

Vind je één kerstcadeau niet genoeg dan kun je met een kerstpakket in één keer allerlei geschenken geven. Dit is één van de leukste kerstcadeaus om te geven. Een kerstpakket is altijd gevuld met hebbedingen of lekkernijen. Zo kun je denken aan producten als olijven, tapanades, pesto, crackers, chips, speciale dranken en kazen. Wil je alleen maar speciale dranken geven dan is het aan te raden om een bierpakket cadeau te doen of een Prosecco Giftbox. Voor de levensgenieters is een kerstpakket het meest ideale om te geven. 

Originaliteit met geurende autohanger

Wil je tijdens kerst scoren met originaliteit geef dan auto geurhanger cadeau. Met geurhangers zorg je ervoor dat familielid, partner of vriend / vriendin heel het jaar door kan genieten van heerlijke geuren in zijn of haar auto. Zo’n speciale geurhanger zorgt niet alleen voor een lekker geur in de auto, het zorgt ook nog eens dat het de rijervaring een stuk prettiger maakt. De auto geurhanger is één van de meest originele kerstcadeaus om te geven aan autorijders.