V.I.P. Baits
Image default
Winkelen

Handige kassasystemen in de horeca

De concurrentie in de horeca is enorm. Iedere ondernemer doet daarom heel hard zijn best om in te spelen op de behoeften van hun gasten. Ze zorgen ervoor dat het menu goed aanslaat en dat klanten een tevreden gevoel overhouden. In het verlengde van een uitstekende service naar de klanten toe, zijn er speciale kassasystemen die gebruikt kunnen worden. In deze blog worden de verschillende handige componenten van een kassasysteem besproken. 

Reserveren

De meeste gasten kiezen nu ervoor om via de website of apps een reservering te plaatsen. Een kassasysteem in de horecasector moet die optie kunnen bieden en je klanten ook een herinnering per mail kunnen sturen. Op die manier zorg je ervoor dat je no-show percentage aanzienlijk verlaagd wordt. Een heldere overzicht over je reserveringen stelt je in staat om alles onder controle te hebben en te sturen op optimale tafelbezetting.  Kies dus voor een kassasysteem die je reserveringen in goede banen kan leiden en eenduidige overzichten kan produceren. 

Bestellen

Los van het reserveren willen klanten graag de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een bestelling te plaatsen. Door de optie te bieden zelf een bestelling te plaatsen maak je het nog makkelijker voor je klanten. QR-bestellen is wat momenteel trending is in de horecasector. Zo een bestellingssysteem zorgt ervoor dat de druk op je personeel minder wordt terwijl je omzet aan de andere kant stijgt. Wil je je omzet laten stijgen, dan kun je het best kiezen voor een kassasysteem die QR-bestellen mogelijk maakt. 

Bezetting personeel

Sommige kassasystemen bieden verder ook de mogelijkheid om de regie van de personeelsplanning strakker in handen te nemen. Wil je op een structurele manier de bezetting van je personeel organiseren, dan kun je kiezen voor een kassasysteem met zo een optie. Middels heldere rapportages ben je in staat om te besparen op personeelskosten. 

Kies voor Booq

Heb je een onderneming in de horecasector? Dan kun je kiezen voor Booq Solutions. Dit is een bedrijf die je de juiste aanzet geeft voor een perfecte kassasysteem. Voor meer info kun je op deze link booqsolutions.com/nl/  klikken.