12.8 C
Nederland
september 26, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Sociaal

De top 5 meest originele beterschap cadeaus!

We leven (helaas) in een tijd dat we steeds vaker ziek worden. Zoek jij daarom nog een origineel beterschap cadeau voor iemand die wel even een lichtpuntje kan gebruiken? Lees dan snel onze blog! In deze blog geven we namelijk de top 5 meest originele beterschap cadeaus. En nee, dan hebben we het niet over standaard kaartjes of een reep chocola, maar echt unieke, originele cadeaus.

Bloemen doen het altijd goed 

Oke, misschien zijn bloemen niet het meest unieke cadeau dat je kan geven, maar je kan het wel uniek maken! In plaats van dat je een standaard bos bloemen stuurt, laat je 100 rozen bezorgen! Op deze manier geef jij je vriend/vriendin/geliefde een dag om nooit meer te vergeten. In de meeste gevallen kun je deze rozen ook nog eens personaliseren door er een mooie kaart bij te doen. 

Stel een beterschap pakket samen 

Naast het kopen van een beterschap cadeau kan je er ook zelf één samenstellen. Denk hierbij aan een rieten mandje met allerlei lekkernijen en kleine cadeaus. Maak deze cadeaus wel persoonlijk! Heb je bijvoorbeeld kinderen? Laat je kind een tekening maken en stuur deze ook mee. Het zijn namelijk vaak de kleine dingen die de mensen laat lachen. Zorg er daarnaast ook voor dat je het mandje opkleurt en gezellig maakt. Tot slot laat je ook een persoonlijk berichtje achter om hem/haar een opkikker te geven! 

Een fotokussen 

Dit is misschien wel het meest originele cadeau in ons lijstje. Wanneer iemand bijvoorbeeld voor een langere tijd in het ziekenhuis ligt of in thuis quarantaine is, is een fotokussen een origineel beterschap cadeau voor zowel volwassenen als kinderen. Een fotokussen is gewoon een kussen met een gepersonaliseerde foto bedrukt. Super simpel en super effectief. Denk bijvoorbeeld aan een kussen met een gezinsfoto of een mooie herinnering met jullie samen bedrukt. Op deze manier heeft hij/zij iedere dag zijn dierbare dichtbij! 

Trip naar het buitenland 

Een persoon die ziek is wilt op dat moment alleen nog maar beter worden. Hoe vet zou het zijn als jij hem/haar een trip cadeau doet voor wanneer hij/zij beter is? Op deze manier heeft hij/zij ook tijdens de ziekte iets om naar uit te kijken. Geef naast het tripje ook een reisboek cadeau, zonder te zeggen wat de eindbestemming gaat worden. Het moet tevens wel een verrassing blijven.