V.I.P. Baits
Image default
Sociaal

2023 wordt het jaar om te trouwen

Met de coronaregels van het afgelopen jaar was een mooi trouwfeest geven eigenlijk niet mogelijk was of alleen klein en intiem. In 2023 gaan we helemaal anders doen want we hebben heel wat bruiloften in te halen en we mogen weer dansen zonder beperkingen! En daar zijn wij van Koningkaart heel blij mee. 2023 wordt echt een topjaar om te trouwen en we hebben nu al zin in al die feestjes die op de kalender staan. 

Stuur alvast save the date kaarten voor je huwelijk

Heb jij al een datum staan voor komend jaar om elkaar het jawoord te geven? Vergeet dan niet om nu al save the date kaarten te sturen. Dan weet je zeker dat niemand ontbreekt op jullie trouwdag. Wel zo fijn. Nu we uitgebreidt mogen vieren dat jullie samen door het leven gaan wil je natuurlijk ook geen beperkingen of dat er familie of vrienden ontbreken. Dan kan je de trouwdatum maar zo snel mogelijk doorgeven en zorg dat die geblokt staat bij je gasten. 2023 wordt namelijk het grote inhaal trouwjaar. Bij koningkaart hebben we een uitgebreide collectie met save the date kaarten. 

Wanneer stuur je dan je trouwkaarten?

Opvolgend aan de save the date stuur je zo 6 weken voor de grote dag de werkelijke trouwkaarten. De trouwkaart kan in dezelfde trouwhuisstijl als de save the date maar je kunt ook voor een heel ander ontwerp gaan, daar zijn geen regels voor. Op de trouwkaart staan wel echt alle gegevens van de dag en waarvoor jouw gast is uitgenodigd. Wellicht is er een verschil tussen dag-, receptie-, en avondgasten. Bij Koningkaart heb je keuze uit heel veel verschillende stijlen en formaten trouwkaarten. Ze staan geordend op de website zodat je makkelijk de stijl vindt die bij jullie past. En kom je er alsnog niet uit dan kun je ook zelf je kaarten maken. Je start gewoon met een witte kaart in het formaat dat je wenst en je voegt achtergronden en illustraties toe uit onze uitgebreide databank. Of je kunt natuurlijk ook beelden en foto’s uploaden. Zo heb je straks een hele originele zelfgemaakte trouwkaart.

Kortom, trouwen in 2023 is een heel goed plan. Iedereen heeft wel weer zin in een mooi feestje en daar hoort een supermooie trouwkaart ook bij.

https://koningkaart.nl/trouwkaarten