V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Ballonvaart in België

Ook al eens gedacht aan ballonvaren in België?

Als je het woord ballonvaren uitspreekt denken we direct aan genieten, zweven boven de velden, hoog in de lucht. Heb jij deze ervaring ooit al eens mogen meemaken? Of ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je geliefde? Dan ben je bij C-Air aan het juiste adres. Ze zeggen ook wel eens dat een ballonvaart een once-in-a-liftime experience is. In België heeft C-Air tal van prachtige locaties waar ze ballonvaarten organiseren. In dit Blog berichtje willen we een opsomming geven van de mooiste locaties in Vlaanderen. 

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen staat bekend om zijn prachtige natuur. Er zijn tal van prachtige regio’s waarvoor je voor een ballonvaart Oost-Vlaanderen moet kiezen. Een ballonvaart Oost-Vlaanderen blijft iedereen tot de verbeelding te spreken. Het is een super ontspannen manier om alles rustig in je op te nemen en de stress te laten varen. Even helemaal weg van de wereld en genieten van de prachtige steden zoals Gent, Sint-Niklaas, Geraardsbergen en nog zoveel andere prachtige steden. 

Ballonvaart West-Vlaanderen

Heb je er ooit van gedroomd om in een heteluchtballon mee te varen boven West-vlaanderen? Dan is dit je kans om die droom waar te maken. Met C-Air boekt u uw eigen ballonvaart vanuit West-Vlaanderen. U kunt kiezen uit verschillende locaties en genieten van de adembenemende uitzichten die daarbij horen.

Verloop van jouw ballonvlucht

De ervaring begint al bij het optuigen de luchtballon. Wij zorgen voor een professionele begeleiding en voorbereiding van de ballonvlucht. C-Air bestaat uit een professioneel team die zorgen voor een professionele afhandeling van jouw ballonvlucht. De balloncrew maakt de luchtballon vertreksklaar, terwijl de ballonvaarder een uitgebreide briefing geeft.

De trip omvat ongeveer een klein uurtje genieten. Ideaal om heel wat te bekijken boven de streek die je zelf wenst. Na de vlucht zorgen wij nog voor een glaasje champagne. Perfect om even na te praten over deze unieke ervaring. 

Hoogtevrees tijdens een luchtballonvaart

Maar wat als je hoogtevrees hebt? Maak je geen zorgen – er zijn tal van veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat je een veilige en plezierige ervaring hebt. Van ervaren piloten tot moderne apparatuur, aan alles is gedacht zodat u zonder zorgen kunt genieten van de pracht van de natuur waar we over varen. Dus twijfel niet verder en boek vandaag nog je ballonvaart!

 

https://www.cair-ballonvaart.be