V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Verschillende borstvullingen zijn een optie

Wanneer je van plan bent om een goede borstvergroting te nemen, is het ook goed om te weten welke borstvullingen er zijn. Het verschilt enorm per land welke vullingen er worden gebruikt. Elke vulling heeft dan ook weer zijn eigen kwaliteit, volume en profiel. Er wordt dan samen met je plastisch chirurg besproken, welke vulling voor jou het beste is om te gebruiken. De vulling die in Nederland het meeste wordt gebruikt, is de siliconen gel vulling. Maar naast deze vulling, is er ook nog de zoutwater gevulde vulling. En eigenlijk is er nog een soort vulling, maar die is weer sinds kort van de markt afgehaald.

De vulling

Er zijn dus een paar vullingen op te noemen, die in Nederland worden gebruikt. De siliconen gel vulling is dus uiteindelijk de vulling, die het meest wordt gebruikt in Nederland. Dat komt, omdat deze vulling de beste kwaliteit heeft. De vulling scheurt niet snel en vult ook natuurlijker aan, dan de zoutwater gevulde vulling. Daarnaast geven ze ook een mooiere vorm, dan de water implantaten. Niet alleen worden de siliconen vullingen in Nederland het meest gebruikt, ze worden ook veel in het buitenland en wereldwijd gebruikt. Uiteindelijk heeft elke vulling zijn eigen voor- en nadelen en kun je deze gaan bespreken met een chirurg, tijdens een gesprek.

De plaatsing

Nu het duidelijk is, welke vullingen er zijn en welke er waarschijnlijk gebruikt gaat worden, is het tijd om je te informeren over de verschillende plaatsingsmogelijkheden. De implantaten kunnen voor of achter de borstspier geplaatst worden. Maar de keuze van de implantaat speelt hierbij wel een belangrijke rol. Wanneer je een implantaat achter de borstspier laat plaatsen, is de kans groter, dat de borst na een lange tijd beter blijft zit, dan wanneer je het voor de spier laat plaatsen. Dan is er een grote kans dat de implantaat na een tijdje gaat hangen. Alleen is de ingreep na de operatie wel minder gevoelig en kan er een betere borstlift worden gegeven.