V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Een goede fysiotherapeut in de buurt

Fysiotherapie kan voor sommige mensen enorm belangrijk zijn en daarom is Fysiotherapie Ijsselstein altijd daar voor al uw lichamelijke klachten. Hoewel het niet voor iedereen makkelijk is om de juiste fysiotherapeut te vinden zijn de medewerkers van Fysiotherapie Ijsselstein gespecialiseerd in hun vakgebied en zij zullen u helpen waar nodig. Alle medewerkers hebben de juiste opleiding gevolgd en beschikken over de juiste certificaten. Hierdoor zullen zij u goed kunnen helpen. Pijn bij het bewegen is enorm vervelend en om deze reden willen wij iedereen helpen om weer pijnloos te kunnen bewegen en te kunnen leven zonder zorgen.

Wat valt er allemaal onder fysiotherapie?

Fysiotherapie is een heel breed begrip maar het is niet een dienst wat hierbij wordt aangeboden. Bij de fysiotherapie meeste locaties worden dezelfde diensten aangeboden. Dit zijn de volgende diensten: Fysiotherapie, Manuele therapie, Soft tissue therapie, sportmassage en medische training. Dit alles om te zorgen dat de persoon die de therapie nodig heeft weer pijnloos kan bewegen. Het is niet altijd makkelijk om te weten wat je nodig hebt en daarom is het verstandig om eerst te informeren bij een dokter die je kan doorverwijzen naar de juiste soort fysiotherapeut om je te helpen.

Wordt fysio vergoed door de verzekering?

Niet elke vorm van fysiotherapie wordt door de verzekering vergoed. Dit weerhoudt veel mensen er ook van om naar een fysiotherapeut te gaan. Jongeren onder de 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. Wanneer deze behandeling niet het gewenste resultaat hebben geboden krijg je eventueel tot max 9 nieuwe behandelingen vergoed. Vanaf 18 jaar bij een chronische aandoening wordt elke vorm van fysiotherapie en oefentherapie vergoed vanaf de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen moeten dus zelf betaald worden en worden niet vergoed. Dit weerhoudt veel mensen ervan om naar een fysiotherapeut te gaan.