V.I.P. Baits
Image default
Games

Wat zijn de voordelen van cashless betalen?

Tegenwoordig heeft bijna niemand meer een volledige portemonnee bij zich. Iedereen loopt rond met pasjes in zijn of haar secrid of kan betalen via de telefoon of misschien zelfs wel via de smartwatch. Langzaam maar zeker verdwijnen dan ook de briefjes en de muntjes die we vroeger zoveel gebruikte. De huidige coronacrisis heeft het betalen via pasjes nog meer naar voren geduwd. Cashless betalen is het nieuwe betalen. Wist je dat cashless betalen veel voordelen kent? Er is zelfs tegenwoordig een heel cashless betaalsysteem. Het cashless betaalsysteem is populair en dat is niet voor niks. Wat zijn de voordelen van cashless betalen?

 

Wachttijden

Aan de kassa hoef je tegenwoordig niet meer lang te wachten. Door het cashless betalen kan iedereen makkelijker betalen, want je hoeft je pasjes maar voor de pinautomaat te houden en je kan betalen. Wist je dat de wachttijd aan de kassa hier tot drie keer korter van wordt?

 

Risico

Door het cashless betalen is er ook een stuk minder risico dan met contant geld, met name voor de winkelier. Waar vroeger de hele kassa de hele kassa vol lag met geld, is dat nu wel anders. Het geld is dus veiliger en daarmee ook de winkelier. Je ziet steeds minder vaak dat winkels worden overvallen voor geld. Thanks aan het cashless betaalsysteem.

 

Tijd

Cashless bespaart ook zeker weten een hoop tijd. Waar jij en je personeel vroeger de kassa nog lang moesten tellen na sluitingstijd, valt dat nu reuze mee. De kassa is zo geteld. Je kan dit zelfs alleen als winkelier, je kan je personeel naar huis sturen waardoor je ook weer minder salaris hoeft te betalen.

 

Overzicht

Waar je voor contant betalen nog hele overzichten moest maken met alle inkomsten en uitgaves, is dat nu wel anders. Door het cashless betalen en het systeem wat eraan is gekoppeld, kun je met een druk op de knop zien wat er is verkocht.

 

https://www.twelve.eu/cashless-betalen/