V.I.P. Baits
Image default
Games

Top 4 meest bijzondere hotels ter wereld!

Ben je van plan om je reiservaring nog rijker te maken? Kies dan voor een exotisch hotel! Je zult versteld staan van de verschillende unieke hotels die de wereld te bieden heeft. In deze blog maak je kennis met de top 4 meest bijzondere hotels van de hele wereld.

1. Het ijshotel in Zweden

Op nummer 1 staat het beroemde ijshotel Zweden. De naam van het hotel beschrijft precies wat je denkt dat het hotel is; een ijshotel. Het hotel werd iedere herfst opnieuw gebouwd door bekende kunstenaars waarna het weer in het voorjaar smolt. Een aantal jaar geleden is het hotel met een ideale oplossing gekomen om het hele jaar open te kunnen zijn. Doormiddel van een zonnepaneelconstructie hebben de slimme Zweden het hotel weten te beschermen tegen de zon. Het is een win-win oplossing omdat de panelen ook energie opleveren!

2. Het Tree Hotel in Zweden

Voor de nummer 2 op deze lijst hoeven we niet ver over de wereld te gaan ten opzichte waarvan we net waren. Onze nummer 2 ligt namelijk ook in Zweden! Evenals het ijshotel beschrijft het Tree Hotel precies wat het inhoudt. Je overnacht midden in het bos meters boven de grond in een ufo of zelfs in een vogelnest! Wellicht is het leuk om in beide hotels te overnachten wanneer je Zweden bezoekt.

3. Het Intel Hotel in Amsterdam

Voor nummer 3 hoef je niet ver buiten de deur te gaan. Het Intel Hotel light namelijk in Amsterdam. Wat dit hotel zo bijzonder maakt is niet het interieur van het hotel, wat overigens ook stijlvol is, maar het exterieur. Het hotel bestaan namelijk uit bijna 70 kleine Zaanse huisjes in verschillende kleuren die allemaal gedraaid staan ten opzichte van elkaar.

4. Giraffe Manor in Kenya

Wildlife fans zullen het zeker naar hun zin hebben in het hotel die we voor plek nummer 4 hebben gekozen. In het Giraffe Manor hotel in Kenya is de kans namelijk erg groot dat je ontbijt met uitzicht op een giraffe. De dieren lopen vrij rond buiten het hotel. Ze zijn zelfs zo brutaal dat ze hun kop door het open raam duwen om te kijken wat er op de ontbijttafel staat.

https://www.fikamagazine.com/ijshotel-zweden-permanent/