V.I.P. Baits
Image default
Games

De 3 leukste reizen voor bedrijven op een rij

Als je bedrijf in de markt is voor een spannende bedrijfsreis boordevol actie die nog jaren het gesprek van het kantoor zal zijn, kijk dan niet verder dan de Formule 1! Als je je werknemers wilt trakteren op een weekend vol actie en spanning, dan zijn de volgende races zeker niet te missen. Hier zijn drie van de beste Formule 1 reizen voor bedrijven op een rij.

 

1. Barcelona, Spanje: De eerste stop op onze lijst is Barcelona, de thuisbasis van de Grand Prix van Spanje! Dit circuit staat bekend als een van de meest uitdagende in de hele Formule 1, en je hart gaat er zeker sneller van kloppen. Maar maak je geen zorgen, er is genoeg tijd om Barcelona te verkennen en tussen de races door te genieten van alles wat deze mooie stad te bieden heeft. We raden je aan een bezoek te brengen aan La Sagrada Familia, te proeven van de heerlijke plaatselijke keuken, en een wandeling over Las Ramblas te maken.

 

2. Monza, Italië: Het volgende is Monza, Italië. Dit circuit staat bekend om zijn hoge snelheden en ongelooflijke geschiedenis. Monza is al sinds 1922 gastheer van Formule 1 races en is daarmee een van de oudste circuits op de agenda. En met zijn schilderachtige ligging in de regio Lombardije van Italië is het gemakkelijk te zien waarom het zo’n populaire bestemming is. Bezoek zeker het Como meer als je in de stad bent en vang een race op in een van Monza’s beroemde cafés langs de Via Valtellina.

 

3. Singapore: Last but not least is Singapore. Deze nachtrace is anders dan alle andere en biedt een werkelijk unieke ervaring. En dankzij de gunstige ligging in Zuidoost-Azië kun je gemakkelijk een paar dagen extra uittrekken om andere leuke bestemmingen in de buurt te verkennen, zoals Kuala Lumpur, Bangkok, of Bali. Of je nu op zoek bent naar opwinding op of naast de piste, Singapore zal je zeker bevallen. 

Een Formule 1 race live bijwonen is een ongelooflijke ervaring die opwinding, glamour en opwinding in één pakket combineert. Daarom denken we dat het een geweldig idee is om je bedrijf mee te nemen op een bedrijfsuitstapje om een Formule 1 race te zien. Als je erover denkt je gezelschap mee te nemen op een overzeese reis, dan raden we je ten zeerste aan te overwegen een van deze Formule 1 reizen bij te wonen. Je zult niet teleurgesteld zijn!

https://totaltravel.nl/formule-1-reizen/