V.I.P. Baits
Image default
Games

Een smart home maken is makkelijker dan je denkt!

Veel mensen hebben een heel verkeerd beeld als het gaat om een smart home. Zij denken dat het erg lastig is. Ook wordt er gedacht dat je enorm technisch moet zijn om een huis smart te maken. Natuurlijk hoef je niet meteen te beginnen met ingewikkelde apparaten (ja, deze zijn er ook). Je kan ook beginnen met een aantal basisdingen om het huis slim te maken. Zo kun je een robotstofzuiger door het huis laten rijden om het huis te stofzuigen. Je kan een slimme lamp gebruiken om de lampen via een app aan en uit te zetten. Ook kun je een robotgrasmaaier door de tuin laten rijden of een slimme koelkast gebruiken. Al deze artikelen vergen slechts maximaal een half uur tot uur tijd om in te stellen. Zo moeilijk is het écht niet!

Smart producten om mee te starten

Je kan in een smart home starten met de onderstaande producten:

  • Robotstofzuiger: Deze gaat voor jou door het huis heen om stof te zuigen. Je kan via de app instellen wanneer en welke kamer er gedaan moet worden. De echt slimme stofzuigers brengen ook het gehele huis in kaart!
  • Slimme koelkast: Deze hoef je alleen maar te plaatsen en aan een app op een smartphone te koppelen. Zie eenvoudig wat er in de koelkast zit d.m.v. een fotocamera. Stel overal ter wereld de temperatuur in. Maak ook gebruik van de no-frost functies
  • Lampen: Je kan bij de Action en IKEA al voor erg weinig geld slimme lampen kopen. Deze werken gewoon op wifi.
  • Slimme speaker: Dit is voor veel mensen de basis van een smart home. Met een speaker geef je stemcommando’s.

Is het moeilijk?

Nee, het is écht niet zo moeilijk als je dnekt. Het installeren van slimme apparaten neemt misschien maximaal een half uur in beslag als je er al meerdere hebt geïnstalleerd. De eerste keer zal het nog even wat puzzelen zijn. Voor de apparaten hierboven ben je dan echt niet meer dan uur kwijt. Je moet dan natuurlijk wel een klein beetje kennis hebben van een smartphone, zoals een app installeren.

https://www.365smart.nl/