V.I.P. Baits
Image default
Games

6 tips voor het vinden van een oppas in Rotterdam

Betrouwbare kinderopvang vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar met zoveel keuze, hoe vindt je de perfecte oppas voor jouw gezin?

Met zo veel babysitters beschikbaar, hoe kies je de juiste? In deze post deel ik 6 tips voor het vinden van een goede oppas in Rotterdam.

Ik zal ook de belangrijkste vragen behandelen die je moet stellen voordat je iemand inhuurt, evenals de belangrijkste factoren die je moet overwegen bij het kiezen van een oppas.

En tot slot geef ik je mijn persoonlijke advies van een handige website die hierin kan meehelpen en een eigen app heeft.

Belangrijkste bij het zoeken naar een oppas

Het belangrijkste bij het zoeken naar een oppas is dat je precies weet wat je van je oppas wilt. Je moet je eigen verwachtingen en eisen begrijpen voordat je op zoek gaat naar een persoon die voor uw kinderen wil zorgen. Het is heel belangrijk dat je jezelf de volgende vragen stelt:

Tip 1: Wat verwacht je precies?

Verwacht je dat iemand die voor jouw kinderen zorgt maaltijden voor hen kookt, hun kleren schoonmaakt, hen helpt met huiswerk, boeken aan hen voorleest, spelletjes met hen speelt, enz. Zo ja, dan kunt je overwegen een gekwalificeerde gastouder in Rotterdam in te huren. Aan de andere kant, als je gewoon iemand wilt die op je kinderen past terwijl jij boodschappen gaat doen, dan kun je een oppas inhuren, dat kan al vanaf 14 jaar oud en daarmee ook tegen een aantrekkelijk uurtarief.

Tip 2: Betrouwbare oppas

Bent je op zoek naar iemand die betrouwbaar is? Of heb je liever iemand die flexibel is en bereid is om rond je schema te werken? Of nog beter, een combinatie van allebei? Maak voor jezelf een lijst met punten waar jouw ideale oppas aan moet voldoen.

Tip 3: Nederlands of mag een andere taal ook?

Wil je iemand die goed genoeg Engels spreekt om met jou en je gezin te communiceren? Of heb je liever iemand die Spaans, Frans, Russisch, Chinees, Arabisch, etc. spreekt?

Tip 4: Prijs per uur of vast bedrag?

Wil je een vaste prijs per uur betalen of een vast bedrag per week? En hoe ga je dat afrekenen? Stuur je een tikkie, geef je contant geld of wil je met een speciale oppas app betalen?

Tip 5: Kwalificaties of vaardigheden

Is er een speciale vaardigheid of kwalificatie die je nodig hebt? Bijvoorbeeld, heb je iemand nodig die een reanimatie training heeft gehad? Een oppas die een EHBO trainin voltooid heeft?

Tip 6: Referenties

Kan jouw mogelijk nieuwe oppas of gastouder  referenties van vorige werkgevers voorleggen? Vraag hiernaar, het is echt vrij normaal om dit te doen. Natuurlijk vertrouw je eerst op je gevoel, maar meten = weten.

Mijn tip voor een oppas

Een oppasbureau is geweldig omdat ze voor alles zorgen. Ze vinden een gekwalificeerde oppas die aan jouw behoeftes voldoen, plannen ze in, betalen ze, en handelen eventuele problemen af.

Dat is waar Nanny Nina om de hoek komt kijken. Zij zijn een oppasbureau dat diensten van topkwaliteit levert tegen betaalbare tarieven. Hun doel is om gezinnen te helpen geld en tijd te besparen door kinderopvang van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen te leveren.

Onze oppassers worden gescreend door middel van achtergrondcontroles, referenties en interviews. We bieden flexibele roostermogelijkheden, ook ’s avonds en in het weekend en je kunt met onze eigen app makkelijk je oppas betalen.