Het barbecue seizoen staat weer voor de deur. Overal komen de welbekende heerlijke geuren vanuit de tuin uw neusvleugels binnen. Ale er eenmaal één buur is begonnen, volgen we allemaal vanzelf. Het is weer tijd om de barbecue tevoorschijn te halen en boodschappen te doen! Een georganiseerd barbecue feestjeGoed voorbereid is beter dan ongeorganiseerd te werk gaan. Als u alles van te voren opschrijft, hoeft u alleen nog maar aftestrepen, tijdens uw eerste barbecue feestje van het jaar. Check van te voren het weerbericht, zodat u eventueel een partytent kunt huren. Dingen waar u zoal op moet letten zijn:
Wat gaat er op de barbecue?Hygiëne is vuistregel nummer 1 voor een geslaagde barbecue. Schone handen en een frisse werkplek zijn erg belangrijk als u buiten met voedselwaren werkt. Leg alle verschillende vleesproducten afgedekt in aparte schalen. Vlees wat later wordt bereid, kan nog even in de koelkast blijven. Halal en vegetarische producten mogen niet samen met andere vleeswaren. Gebruik hiervoor een aparte gril. Zorg ervoor dat rauw vlees nooit bij gegaard vlees in de buurt komt en let op: Geef nooit rauw en/of verbrand vlees aan uw gezelschap. Een makkelijke oplossing is om een goede vleesthermometer te gebruiken, zoals de vleesthermometer van Thermapen. Waarom is een vleesthermometer onmisbaar?Niet alleen is een vleesthermometer handig met barbecueën, eigenlijk hoort dit item in elke keuken thuis. Wist u dat beroepskoks altijd vleesthermometers gebruiken? Het handige apparaatje meet precies op hoeveel graden het vlees is. Ongeacht de grootte of breedte van uw stukje proteïne. Een T-Bone steak bijvoorbeeld, kan op verschillende plekken anders garen. De buitenkanten hebben een andere gaar-tijd dan de binnenkant. Voedselproducten die niet goed gegaard zijn, zijn nauwelijks te eten en bacteriën hebben vrij spel, denkt u maar aan salmonella en de E-coli. Voor zwangere vrouwen kan rauw vlees levensgevaarlijk zijn. De Toxoplasma parasiet ligt op de loer. Het perfecte stukje vlees met de vleesthermometerLeuk zo’n vleesthermometer, maar hoe gebruikt men die dan? Alle producten die gebakken, gegrild, gestoomd of gebraad worden hebben vaste temperaturen. Een rare, medium of well done steak hebben allemaal dezelfde temperatuur richtlijnen. Als u de juiste temperaturen niet precies weet, kunt u altijd bij uw slager een tabel vleestemperaturen lijstje vragen. Toch kan het zijn dat uw vlees niet gaar genoeg is, volgens de thermometer. Een vleesthermometer van Thermapen heeft het echter nooit fout. Uw barbecue kan wat trager zijn dan de grillpan, waarin u normaal gesproken uit bakt. Vlees gaart overigens altijd na, nadat u het van de grill afhaalt. Handig en makkelijk in gebruikHet gebruik van de vleesthermometer gebruikt u op de volgende manier: Andere slimme thermometersIn de digitale wereld waarin we leven, kunnen we niet meer zonder slimme apparaten om ons heen. De vlees- en oventhermometers die u via Bluetooth en Wifi kunt uitlezen, maken het barbecue feest echt compleet! U heeft er geen omkijken meer naar of het vlees al klaar is. U stelt de juiste temperatuur in op uw smartphone, u wordt via een alarm toontje alert gemaakt, wanneer de temperatuur bereikt is. Ook waarschuwt de slimme thermometer u, wanneer de temperatuur te laag of te hoog is. U kunt kiezen uit verschillende soorten en modellen. Ga naar de webshopThermapen heeft een uitgebreide assortiment aan diverse modellen vlees- en oventhermometers. De Thermapen is verkrijgbaar met handige accessoires, die het gebruik van het apparaat nog makkelijker maken. Op de webshop staan ook andere thermometers zoals: – Koelkast vriezer thermometers. De thermometers geven de juiste temperatuurgraad aan. Uw reguliere ingebouwde temperatuurthermometer kan altijd afwijken, door een te volle koelkast. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op Thermapen. Voor meer informatie: Als u voor 17.00u besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij producten vanaf € 24.95, is de verzending gratis en er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk. |
https://www.thermapen.nl/ |