V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Powder brows

 

Wat zijn powder brows?

De wenkbrauw make-over trend – wat zijn powder brows

Het aanbrengen van powder brows is een van de meest populaire technieken in de semi-permanente make-up industrie. Het pigment wordt tijdens je wenkbrauwsessie handmatig, beetje bij beetje, in de huid geïmplanteerd met behulp van een ultrafijne tattoo-naald en een Permanent Make-up (PMU) apparaat om pigment op de huid af te geven. Powder Brows worden soms “Ombre Brows” genoemd en resulteren in een look die het meest op make-uppoeder lijkt, vandaar de naam “Powder Brows”.

Powder brows vs microblading

“The Art of Microblading ” is erg in trek en wordt enkel door opgeleide make-up artiesten of schoonheidspecialisten aangebracht.
Microblading is het beste voor jou als je meer een “Naturalista” dan een “Glamazon” bent.
Als je echter de voorkeur geeft aan een meer gedefinieerde wenkbrauw, zijn Powder Brows de beste keuze! Waarom? Powder Brows lijken het meest op een wenkbrauw die perfect is opgevuld met “poeder”. Het doel van een Powder Brow is om eruit te zien alsof je de tijd hebt genomen om je wenkbrauwen mooi op te vullen.

Over het algemeen is Microblading invasiever omdat het toestel dieper in de opperhuid (bovenste lagen) van de huid gaat. Het pigment wordt tijdens je wenkbrauwsessie handmatig, beetje bij beetje, in de huid geïmplanteerd. Verwacht dat de eerste stadia van Micoblading-genezing over zeven dagen plaatsvinden.
Powder Brows genezen veel sneller dan Microblading omdat het pigment niet zo diep in de huid wordt geïmplanteerd. Meer lezen over PMU kan hier.

Powder brows voor en na

Persoonlijke resultaten variëren van zacht, medium of vet, afhankelijk van uw individuele huid en zijn ontvankelijkheid voor pigment, samen met jouw persoonlijke stijl en hoeveel pigment wordt gebruikt. De resultaten zullen onmiddellijk vrij gedurfd zijn, maar zullen, zoals bij alle wenkbrauwprocedures, binnen een paar weken vervagen tot een zachtere look. U heeft een touch-up nodig na de eerste afspraak.
Genezing en nazorg zijn erg belangrijk! Volg de instructies van je schoonheidsspecialiste goed op. Het beste wat je kunt doen om voor die genezende wenkbrauwen te zorgen, is ze met rust te laten!
Online zijn erg veel voor- en na foto’s te vinden. Zoek een gerenommeerde PMU artieste, met veel ervaring en positieve recensies.
Als je nog vragen hebt over het kiezen tussen Microblading versus Powder Brows, vraag dan gerust een afspraak voor een gratis consult. Zo word jij overtuigd welke techniek bij jou past en kan je ook een prijsofferte laten opstellen.

 

https://droomwimpers.nl