V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Hoe kun je linkbuilding op de beste manier gebruiken?

Linkbuilding is het proces van het bouwen van links naar je site vanaf andere websites. Dit kan op verschillende manieren. Enkele voorbeelden zijn gast posting, sociale media en contentmarketing. Linkbuilding kan een ingewikkeld proces zijn voor degenen die niet gewend zijn aan dit soort marketingstrategieën. Je kunt echter profiteren van de voordelen van linkbuilding zonder er al te veel nadruk op te leggen door de hulp van online marketingbureaus zoals Webton in te schakelen.

Maak het snel en gemakkelijk voor mensen

Een van de redenen waarom linkbuilding moeilijk kan zijn, is omdat het vaak consistent werk vereist in de loop van de tijd. Dit is iets waar veel kleine bedrijven simpelweg geen tijd of budget voor hebben. Als je je in hetzelfde schuitje bevindt, kun je dit probleem omzeilen door het zo eenvoudig mogelijk te maken voor anderen om terug te linken naar je site. Zorg ervoor dat je bedrijf duidelijk aanwezig is op sociale media kanalen. Dit omvat het hebben van een actief profiel op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en Instagram. Overweeg ook om Google+ op te nemen in je e-mailhandtekeningen. Op deze manier worden die links automatisch teruggestuurd via Google+ wanneer mensen links in hun berichten met je opnemen of deze op hun eigen netwerk delen. Als je door mensen gevonden wilt worden en in het algemeen meer verkeer naar je website wilt krijgen, moet je zeker kijken naar linkbuilding. Je hoeft echter de technische aspecten van linkbuilding niet te begrijpen om dergelijk voordeel te behalen. Je kunt eenvoudig de hulp inschakelen van een online marketingbureau zoals Webton.

Heb een strategie

Een strategie is een actieplan dat je kunt gebruiken om een ​​doel te bereiken. Het is niet alleen een lijst met opdrachten, maar bevat ook de reden waarom die specifieke strategieën voor je werken. Bij linkbuilding betekent dit dat je duidelijke en meetbare doelen hebt die je gaat bereiken met je inspanningen op het gebied van linkbuilding. Als het je doel is om de SEO ranglijst met 10% te verbeteren, moet elk stukje inhoud of campagne met dat doel in gedachten worden ontworpen. Dit kan mogelijk worden gemaakt door meer inhoud te creëren op basis van long tail zoekwoorden en meer interne links op te nemen in bestaande stukken inhoud. Een strategie is de sleutel tot effectieve linkbuilding, maar wat als je net begint en geen kennis hebt van linkbuilding? Het is mogelijk om al het goede uit linkbuilding te halen. Je kunt eenvoudig contact opnemen met een vertrouwd online marketingbureau zoals Webton om aan de slag te gaan met linkbuilding.