V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Dagelijks transport naar Spanje met Cargorilla

Bent u op zoek naar een transport Spanje partner die uw logistieke proces verzorgd? Cargorilla Logistics, gevestigd in Almelo, is specialist in het verzorgen van transport naar landen in Zuid-Europa, zoals Spanje. Als expediteur kan Cargorilla u helpen met het transport, de benodigde transportdocumenten en daarnaast kan Cargorilla u ook opslagruimte aanbieden. Volledig geregeld, dat is de Cargorilla aanpak.

 

Handel van goederen met Spanje

Spanje staat in de top 10 van belangrijkste handelspartners van Nederland. De populaire goederen die vallen onder uitvoer vanuit Nederland naar Spanje zijn bijvoorbeeld  medicijnen, fabricaten, elektrische apparaten, machines en telecommunicatie goederen.

De belangrijkste invoerproducten vanuit Spanje naar Nederland zijn groente/fruit, aardolie, chemische producten, voertuigen en textiel. Echter maakt het niet uit of uw goederen binnen de populairste invoer/uitvoer goederen vallen. Cargorilla Logistics kan alle soorten goederen transporteren. 

 

De huidige transportmarkt Zuid-Europa

Na 5 jaar van sterke economische groei heeft Spanje in 2020 zwaar te lijden gehad onder de corona crisis. In 2021 leek de economie zich hersteld te hebben en kwam er een hogere invoer- en uitvoerwaarde dan 5 jaar geleden. 

Echter is de transportmarkt in 2022 weer geraakt, ditmaal door inflatie: grote stijgingen van de kosten. Transportprijzen binnen heel Europa bereiken hoge pieken. Dit komt onder andere door de stijging van de brandstofprijzen na de Russische invasie van Oekraïne, begonnen in 2022. Daarnaast speelt ook het chauffeurstekort een grote rol in de toenemende prijzen voor transport. 

 

Groupage transport voor kleine hoeveelheden

Juist in een periode met inflatie en stijgende prijzen is het als (kleine) ondernemer belangrijk om zaken te kunnen blijven doen. Als ondernemer is het niet altijd mogelijk een gehele vrachtwagen te vullen met goederen. In zulke situaties is groupage transport extra handig. 

Wanneer u maar een aantal pallets wilt laten vervoeren kunt u het beste kiezen voor groupage transport. Groupage transport betekent het combineren van goederen van meerdere klanten tot één volle vracht. Hierdoor worden de kosten voor het transport verdeeld over alle klanten. De prijs voor groupage transport is dus lager dan dat voor volle vrachten.

Cargorilla biedt naast volle vracht ladingen ook groupage transport aan. Ondanks dat groupage zendingen meerdere laad/losadressen hebben kan Cargorilla korte transittijden garanderen. Uw goederen zullen dan ook just-in-time geleverd worden.

 

Transport Spanje specialist

Als Zuid-Europa transport specialist weet Cargorilla wat er komt kijken bij transport. Met hun uitgebreide netwerk van de beste Spaanse transporteurs kunnen ze zowel volle vrachten als groupage transport aanbieden.

Cargorilla transporteert regelmatig naar Spanje en Spaanse steden zoals Barcelona en Madrid. De havens van Algeciras, Valencia en Las Palmas zijn ook zeker geen onbekend terrein. 

Als u transport nodig heeft naar een locatie in Spanje waar Cargorilla minder vaak komt, wordt er een voorstel op maat gemaakt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Cargorilla via telefoon, email, of de website.

 

https://www.cargorilla.nl/bestemmingen/transport-spanje/