V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Bedrijfspanden eindbelegger voor het verkopen van elk type bedrijfspand

Velen hebben gehoord van beleggers die bedrijfspanden opkopen. Brownlake is een dergelijke opkoper van alle soorten bedrijfspanden. Maar waarom zou u uw bedrijfspand verkopen aan Brownlake en niet een van de vele andere bedrijfspand opkopers? De reden is dat Brownlake zelf de eindbelegger is, waardoor u bij Brownlake de grootste kans heeft op een goed bod en dus gunstige voorwaarden. Uiteraard kunt u uw pand verkopen via Funda Inbusiness, maar bij bedrijven is snelheid vaak ook gewenst. De snelheid van verkoop zorgt ervoor dat u als bedrijf snel kunt schakelen met zekere parameters. Daarnaast bieden eindbeleggers gewoon goed op bedrijfsmatig vastgoed.

Maar welke bedrijfspanden komen dan in aanmerking voor een goed en marktconform bod bij Brownlake? Brownlake is gespecialiseerd in bedrijfspanden. Dat wilt zeggen dat u werkelijk alle soorten panden kunt aanmelden en ook echt kunt rekenen op een goed bod. Denk bijvoorbeeld aan fabriekshallen, loodsen, kantorenpanden maar ook gewoon bakkerijen, woonwerk-panden of heel ander commercieel vastgoed.

Tot slot melden wij u dat ook panden met een slechte staat van onderhoud in aanmerking komen voor een kostelose opname en waardebepaling. Brownlake voert namelijk direct een waardebepaling uit en dat kost u niets. Meldt daarom altijd uw pand aan, ongeacht of u in zee zult gaat met Brownlake. Dus ook leegstaande bedrijfspanden kunt u aanmelden. Wat kunt u verwachten? Onze vastgoedadviseurs en taxateurs buigen zich over uw pand en proberen er een voor u gunstig voorstel uit te halen. Onze adviseur komt langs en bekijkt de laatste details van uw pand. Vrijwel direct of een dag later ontvangt u dan een formeel voorstel, waar u wellicht nog iets aan kunt sleutelen. Heeft de adviseur alles goed onderbouwt? Al is het in velen gevallen niet mogelijk er nog een (veel) beter bod uit te halen.

 

https://brownlake.nl/bedrijfspand-verkopen/