0.3 C
Nederland
november 30, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Verhuizen met een verhuislift maakt alles makkelijker

Als u gaat verhuizen komt daar een hoop bij kijken. U moet bijvoorbeeld uw huis verkopen (of verhuren), u moet kijken voor een nieuwe woning, maar ook moeten er verhuizers geregeld worden. Echter zijn verhuizers erg prijzig en het kost ook een hoop tijd. Vooral als u boven woont of gaat wonen. Dan zullen er een hoop trappen gelopen moeten worden. Echter is hier een oplossing voor namelijk de verhuislift! Hiermee kunt u gemakkelijk uw meubels verplaatsen van beneden naar boven en weer andersom. Hier leest u er meer over!

Voordelen van een verhuislift

Een groot voordeel van het gebruik van een verhuislift is dat er minder trappen gelopen hoeven te worden. Dit is erg prettig aangezien het trappen lopen erg veel energie kost waardoor u snel moe bent. het is natuurlijk niet prettig als u net een nieuw huis heeft en gelijk een paar dagen moe ben en spierpijn heb van het tillen. Daarom is het ideaal dat u een hoop trappen niet hoeft te lopen met het gebruik van de verhuislift.

Het bespaart tijd (en geld!)

Ook een groot voordeel is dat het een hoop tijd bespaart bij het gebruik van een verhuislift. Als u de verhuizing gaat doen via de trap dan kost dat vaak een hele hoop tijd en bent u vaak tot laat op de dag nog bezig om de spullen naar binnen te verhuizen. Met een verhuislift bent u een stuk sneller klaar.

Omdat u ook een stuk sneller klaar bent heb je verhuizers ook een minder langere tijd nodig en dat bespaart u ook nog eens geld uit!

Meubels verhuizen die niet via de trap gaan

Er zijn ook een aantal meubels die simpelweg gewoon niet te verhuizen zijn via de trap. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn vanwege dat een meubel stuk gewoon veel te zwaar is bijvoorbeeld van een piano.

Ook passen sommige meubels simpelweg niet door de deur, die wel met een verhuislift passen.

Soorten verhuisliften

Het is belangrijk om op te letten wat voor soort verhuislift u wilt gaan huren bij je verhuizing. Als u niet zoveel spullen heeft en zijn het vooral kleine spullen kunt u het beste kiezen voor een goedkope en simpele verhuislift.

Maar als u een hoop spullen heeft en het zijn ook nog eens grote meubels dan kunt u het beste de keuze maken om te gaan voor een grote verhuislift.

Ook verschild het per verhuislift welke hoogte die bereikt. Zoek dus altijd van te voren uit op welke verdieping uw nieuwe huis zich bevind en hoeveel meter dat omhoog is. Is je nieuwe huis bijvoorbeeld 16 meter hoog ga dan altijd een beetje hoger zitten zodat u zeker weet dat die hoog genoeg is, in dat geval ga je bijvoorbeeld voor een traplift van 18 meter.

Schat dus altijd in wat voor soort spullen u gaat verhuizen zodat u de juiste keuze kunt maken wat voor soort verhuislift u wilt gaan gebruiken voor uw verhuizing. Dit kan namelijk een hoop wat geld uit sparen.

Kosten van een verhuislift

De kosten van een verhuislift verschelen erg per soort verhuislift en ook verschild het wanneer u gaat verhuizen. Meestal liggen de kosten rond de 60 en 80 euro per uur. Maar u kunt beter kiezen voor een verhuislift voor een halve of hele dag. Als u dit in 1 keer betaald kunt u een hoop geld uitsparen.

Ook maakt het dus uit wanneer u wilt gaan verhuizen. Het beste is om door de weeks te gaan verhuizen. Dan zijn de verhuizers goedkoper maar ook de huur van de verhuislift is een stuk goedkoper! In het weekend betaalt u vaak een extra toeslag van wel 15 euro per uur extra aan de huur van een verhuislift. Verhuis dus altijd (als dat mogelijk is) door de weeks en niet in het weekend.

Voor meer informatie:

Verhuisbedrijf Snelle Jongens
Ammunitiehaven 609
2511XS Den Haag
Tel: 085 0655 424
Website: www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/