7.6 C
Nederland
november 29, 2022
V.I.P. Baits
Image default
Wonen

Een koeienhuid of schapenvacht gebruiken om je woning op te fleuren!

Het is tegenwoordig veel te zien bij veel huishoudens; een koeienhuid als vloekleed of een schapenvacht over de bank als decoratie! Maar waar let je nou op bij de aanschaf en hoe onderhoud je jouw koeienhuid of schapenvacht? Lees verder en we vertellen waar je op kan letten en waar je voor kan kiezen. 

Nep of echt?

Een schapenvacht kopen of ga je toch voor een koeien? De vraag die vaak wordt gesteld; waarom koop je een echt koeienhuid of schapenvacht? Nou hier hoef je echt niet altijd voor te kiezen, want als je er niet veel geld aan uit wil geven kan je ook kiezen voor nep. Het is wel minder kwalitatief, maar geeft wel ongeveer dezelfde look. Maar waarom je wel kiest voor echt is omdat het echt leer is wat, zowel de look, de geur en de kwaliteit geeft waar je heel lang van kan genieten!

Koeienhuid of schapenvacht

Een koeienhuid of schapenvacht kies je echt op basis van smaak. Er is veel in mogelijk; zo heb je veel verschillende type schapenvachten zoals een schapenvacht Texel, Schapenvacht Tibet, schapenvacht IJsland en zijn er veel verschillende soorten kleuren. Bij koeienhuiden heb je niet veel verschillende soorten, maar wel veel verschillende kleuren en maten.

Waarom is een echte koeienhuid of schapenvacht zoveel duurder?

Als we kijken naar de prijzen van een echte koeienhuid of schapenvacht, dan kunnen we wel stellen dat er een hoger prijskaartje aanhangt. Maar waarom is dat? Het is heel logisch te verklaren, maar als je het niet weet is dan is de vraag begrijpelijk. Ga je eens verdiepen in het looiproces van een koeienhuid of schapenvacht. Er zit heel veel werk in en er is nog steeds veel handwerk nodig om het eindproduct te krijgen. Hierdoor zijn de producten wat duurder, maar je krijgt er dan ook echt kwaliteit voor terug!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/