V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Zelf Cuba gaan ontdekken met een fly drive vakantie

Wat is nu de ideale manier om vakantie te vieren? Het liefst wil je naar een verre bestemming. Daar wil je dan wel kunnen doen en laten wat jij leuk vindt. Dan kom je dus al snel bij een fly drive Cuba uit. Je vliegt naar het eiland en kan daar zelf met de auto alles gaan ontdekken. Het eiland is groot genoeg om je er voor langere tijd te vermaken en iedere dag weer iets nieuws te ontdekken. Dat is wat zelf rijden op het eiland juist ook zo leuk maakt. Daarom is het ook zo populair.

Alle kanten van Cuba

Wanneer je zelf de mogelijkheid hebt om Cuba te ontdekken. Dan kan je ook echt alle kanten van het eiland bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de klassieke architectuur en de oude auto’s in Havana. Aan de andere kant is het net zo aantrekkelijk om naar de kust te rijden en daar een dag door te brengen op de tropische stranden. Onderweg kom je dan veel mooie natuur tegen. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat er meer interessante plaatsjes zijn dan alleen de hoofdstad. Zo kan je iedere dag weer iets anders doen.

Een echte belevenis

Het leuke aan vliegen naar Cuba om vervolgens zelf de auto er te kunnen pakken, is dat je zelf kan bepalen wat je er gaat beleven. Wanneer je bijvoorbeeld van steden houdt, dan kan je ontdekken dat Havana precies is wat je zoekt. Het is wel heel fijn om hier een auto te huren en de stad te ontdekken zoals deze echt is. Dat is ook wat je wenst. Je wilt iets anders dan de vakantievormen zoals die door georganiseerde reizen worden aangeboden. Liever kijk je zelf gewoon naar wat je leuk vindt en hoe het er echt is.

 

Related posts

De opkomst van lockpick proof sloten

Auto Huren Curacao – Hoe doe je het voor de laagste prijs?

Bedrijfsuitje Amsterdam

Het barbecue seizoen staat voor de deur

Camping in Frankrijk

ŠKODA wordt verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het bestaande MQB-A0 Platform