26.4 C
Nederland
augustus 11, 2022
V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Waar moet je op letten bij het kopen van online tickets?

Ging je vroeger naar een concert? Dan werden er papieren tickets naar je verstuurd. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, want met de komst van het internet kun je heel gemakkelijk online je tickets kopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat je de tickets direct in jouw bezit hebt, en je niet langer hoeft te wachten tot de postbode ze komt brengen. En dat is niet het enige voordeel van de online ticketverkoop. Digitale verkooppunten hebben er namelijk ook voor gezorgd dat iedereen een eerlijke kans heeft om populaire tickets te bemachtigen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Om je een beetje op weg te helpen, lees je in dit artikel precies wat je moet doen om de beste tickets voor concerten te veroveren.

 

Wanneer start de kaartverkoop?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de hoeveelheid mensen die naar het concert toe willen. Concerten van populaire artiesten gaan namelijk als warme broodjes over de toonbank. De Vrienden van Amstel tickets zijn bijvoorbeeld vaak al binnen enkele minuten uitverkocht. Het is daarom van groot belang om precies te weten wanneer de kaartverkoop start. Alleen een datum is hierbij niet voldoende. Het zou immers vervelend zijn om te zien dat alle tickets al zijn uitverkocht tegen de tijd dat jij de kaarten wilt bestellen. Zoek daarom net zolang door totdat je het tijdstip hebt gevonden. Meestal kun je dit vinden op de site van de verkoper, of op de site van de desbetreffende artiest. Dit klinkt misschien als veel werk, maar de beste tickets zijn het absoluut waard!

 

Neem plaats in de wachtrij

Veel ticketverkopers maken gebruik van een zogenoemde wachtrij. Dit betekent eigenlijk precies hetzelfde als de wachtrij in de supermarkt, alleen dan online. Wanneer je inlogt op je profiel voordat de officiële kaartverkoop begint, word je geplaatst in een wachtrij. Deze rij bestaat uit allemaal digitale toestellen die tickets willen bemachtigen. Zodra de kaartverkoop officieel is gestart, wordt deze wachtrij langzaam afgewerkt. Het kan dus helemaal geen kwaad om tien minuten eerder in de wachtrij te gaan staan. Let wel op, en zorg ervoor dat je de website niet ververst of wegklikt. Dit kan je jouw plekje in de wachtrij kosten. Het is belangrijk om de informatie van de ticketverkoper goed te lezen, en geduld te hebben. Dit kan je de mooiste tickets opleveren!

https://www.goticketshop.nl/

Related posts

Bedrijfsuitje Amsterdam

Lease de nieuwste Audi A1 voordeliger

Goedkope vakantie bestemmingen

Zelf een Camper Bouwen

Zelf Cuba gaan ontdekken met een fly drive vakantie

De opkomst van lockpick proof sloten