V.I.P. Baits
Image default
Recreatie

Bedrijfsuitje Amsterdam

Met een bedrijfsuitje Amsterdam bezoeken is een van de leukste dingen die je met je collega’s kunt doen. De stad heeft een rijke historie en er zijn ontzettend veel eetgelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld een Privé Rondvaart Amsterdam beleven en de stad vanaf het water bekijken. De Amsterdamse grachten geven je teamuitje net dat beetje meer.

Andere omgeving

Je werkt iedere dag hard en hebt eigenlijk alleen maar tijd om elkaar te spreken bij de koffiemachine of het kopieerapparaat. Daarom is het zo leuk om er af en toe eens op uit te gaan met z’n allen. Even weg van de werkomgeving en tijd voor elkaar hebben, terwijl je samen  iets gezelligs doet. Een Rondvaart Amsterdam is daarvoor uiterst geschikt. Je geniet samen van een drankje en hapje, komt tot leuke gesprekken en je leert ook nog eens interessante feiten over de geschiedenis van onze hoofdstad.

Rondvaart Amsterdam

Er zijn vele manieren om door Amsterdam te reizen, maar de stad zien vanaf de grachten is een unieke beleving. Een Bedrijfsuitje Amsterdam is dus niet zomaar een uitje, maar een beleving waar jullie nog veel over na zullen praten. Tijdens een Privé Rondvaart Amsterdam kom je tot leuke gesprekken en zie je de stad van een geheel andere kant. De kapitein kan je alles vertellen over de historische gebouwen en de geschiedenis van Amsterdam.

Mogelijkheden

Een Rondvaart Amsterdam is op zich natuurlijk al leuk, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je je Bedrijfsuitje Amsterdam bijvoorbeeld combineren met een diner op de boot of je bij een restaurant laten afzetten. Wat dacht je van een cocktail workshop of een bierproeverij? Dat kan allemaal op de boot. Wil je echt flink uitpakken, dan kun je een Escape Game in spelen in combinatie met varen. Hierbij loop je met twee teams door de stad en maakt opdrachten. Dit is nog maar een kleine greep uit alles wat mogelijk is.

Floating Amsterdam

Floating Amsterdam is een rederij die je zo’n Bedrijfsuitje Amsterdam kan bieden. Alles wordt voor jou en je collega’s geregeld en jullie worden flink in de watten gelegd. In een luxe, open boot kun je lekker met elkaar kletsen, terwijl je bijvoorbeeld een lekkere Gin Tonic in de hand hebt. Jij hoeft eigenlijk alleen maar contact op te nemen en je wensen door te geven. De rest wordt voor je gedaan.

https://www.floating-amsterdam.nl/