V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Lenzen bestellen doe je online

Veel producten worden tegenwoordig online besteld en hier zien we ook dat lenzen en dan met name de zachte lenzen tegenwoordig veel online worden gekocht.

Dat de consument zijn of haar lenzen online kan bestellen pakt zeer gunstig uit voor de bestellende klant, want de prijzen van de zachte lenzen die je online kan bestellen liggen namelijk een stuk lager dan de prijzen van de lenzen die je in een optiekzaak kan kopen. Het is goed om hier te vermelden dat je exact dezelfde merken online kan kopen zoals je deze ook terug ziet bij de opticien en optiekwinkels. Bestel je zachte lenzen online dan kan de aanschaf in vele gevallen tot wel 50% goedkoper zijn en hierdoor bespaar je dus enorm op de aanschaf van lenzen.

Weet je wat je sterkte is, dan kan je gaan bestellen?

Weet je welke sterkte je nodig hebt aan beide ogen dan kan je de lenzen gemakkelijk en goedkoop online bestellen door slechts de sterkte in te voeren bij een online aanbieder van lenzen.

Weet je niet welke sterkte je nodig hebt en wil je toch lenzen bestellen dan zal je eerst een opticien of lenzenspecialist moeten bezoeken want deze kan door middel van een meting de juiste lenssterkte bepalen waardoor je alles weer optimaal kan zien. Draag je al een bril op sterkte dan kan je deze sterkte helaas niet overnemen om je lenzen mee te bestellen, want een brilsterkte is namelijk niet hetzelfde als een lenssterkte, zeker niet als de sterkte wat hoger is. Dus draag je een bril en wil je ook lenzen gaan dragen dan zal je ook een lensspecialist of opticien moeten bezoeken om er achter te komen welke sterkte je nodig hebt in lenzen .

Bestel ook lens onderhoudsproducten online

Bestel je lenzen online dan zal je deze lenzen ook op de juiste manier moeten onderhouden. Je moet je zachte lenzen namelijk goed bevochtigen als je ze uitdoet en in het lenshoudertje plaatst. Ook zal je zachte lenzen goed moeten reinigen om goed zicht te blijven behouden, zeker bij maandlenzen want die moeten toch een tijdje meekunnen. Ook het desinfecteren van je lenzen is zeer belangrijk en sommige hebben zelfs last van eiwitafzetting op de lens, dus ook hier kan je rekening mee houden.

Je kan om je lenzen te onderhouden allemaal losse flessen onderhoudsmiddel bestellen. Maar wat veel handiger is om een lenzenvloeistof te bestellen die alle eigenschappen bevat om je lenzen van a tot en met z mee te onderhouden en deze vloeistof wordt verkocht onder de naam alles in één lenzenvloeistof. Bestel je lenzenvloeistof online let dan wel op als je zachte lenzen draagt dat je ook lenzenvloeistof voor zachte lenzen koopt, draag je harde lenzen dan bestel je lenzenvloeistof voor harde lenzen of ook wel genoemd lenzenvloeistof voor vormstabiele lenzen.

Oogdruppels kunnen ook handig zijn

Als je online je lenzen bestelling plaatst en ook meteen je lenzenvloeistof mee besteld, dan kan een flesje oogdruppels mee bestellen ook wel eens handig zijn, want personen met erg droge ogen die toch lenzen dragen kunnen wel eens baat hebben bij oogdruppels. Gewoon door de dag heen af en toe eens een oogdruppel gebruiken kan heel verfrissend zijn.