V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

De voordelen van massage crème.

Massage crème heeft vrij veel voordelen ten opzichte van massage olie. Massage crème is veel geschikter voor bepaalde soorten massage, en het kan ook gewoon de persoonlijke voorkeur van de gemasseerde zijn. Maar wat maakt massage crème dat beter dan olie? En waar komen die voordelen vandaan? Dat is waar dit artikel voor geschreven is. Wij zullen je hier in het kort uitleggen wat de voordelen van massage crème zijn. Wist je bijvoorbeeld dat massage crème er zelfs voor zorgt dat je minder vaak de was hoeft te doen? Massage crème heeft allerlei voordelen, en sommige daarvan zullen minder verwacht zijn dan de anderen.

De voordelen van de samenstelling van massage crème.

Zoals de naam je misschien al doet vermoeden is massage crème een crème. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo functioneert een massage crème ook een meteen als moisturizer, waardoor het ervoor zorgt dat de huid van de gemasseerde een stuk minder droog zal zijn. Zeker in de wintermaanden, wanneer veel mensen een uitgedroogde huid hebben door de lage luchtvochtigheid is dit uiterst wenselijk. Ook wordt massage crème snel opgenomen door de huid, waardoor een dun laagje van de originele oliebasis overblijft, dit zorgt ervoor dat je de ideale dosering olie hebt.

De voordelen van massage crème bij het gebruik.

Allereerst hebben massage crèmes een gigantisch voordeel waar je minder snel aan zult denken: het zorgt ervoor dat je minder vaak de was hoeft te doen. Massage crème laat namelijk geen vlekken achter, iets wat massage olie weer heel veel doet. Doordat massage crème geen vlekken achterlaat hoef je de lakens die op de massagetafel liggen veel minder vaak te wassen, wat je een hoop tijd en moeite bespaart. Ook is het mogelijk om essentiële oliën door de crème te mengen. Dit maakt massage crème uiterst geschikt als je de massage wilt combineren met bijvoorbeeld aromatherapie.

Massage gel