14.9 C
Nederland
april 13, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

De Keizer en de Keizerin Tarot

De Keizer

De keizer is de vijfde kaart van de 22 troeven (Major Arcana) en wordt geassocieerd met het getal 4. Als de kaart in een reading wordt getrokken, is het een weergave van een vaderfiguur als Sternzeichen, een ontmoeting met een gezaghebbende figuur zoals een baas . Als je in de situatie verkeert waarin iemand in je leven je niet behandelt met het respect dat je verdient, of als je vastzit in de sleur om te doen wat de samenleving vereist, herinnert de Keizer ons eraan dat we een vrije wil hebben om dat lot te veranderen. De keizer controleert graag, maar op een liefdevolle, zorgzame manier. Het staat voor werelds succes. Spreek uit voor wat je wilt.

Als het in uw Tarotkaartlezing voorkomt, houdt de betekenis in dat u de situatie onder controle hebt en dat u de leiding heeft over uw leven en sterrenbeelden. De controle hebben betekent echter niet dat je de energie van de keizer hebt. Houd er rekening mee dat er een verschil is tussen de energie van de keizer en de energie van iemand die manipulatief is.In een liefdes- / relatielezing kan de keizer een zeer belangrijke man in je leven aangeven. Deze persoon maakt deel uit van je dagelijkse leven, als je een vrouw bent, is hij misschien iemand met wie je gaat trouwen en samen een gezin stichten. Andere indicaties zijn mogelijk iemand die soms een beetje dominant kan zijn, maar je ook liefde, steun en veiligheid geeft of Het kan laten zien dat je je aangetrokken voelt tot sterke, dynamische individuen die succesvol zijn.

In een zakelijke lezing kan het zijn dat je aan de top van de wereld staat. Je bent geslaagd, maar wees niet egoïstisch en rust op je lauweren. Rome is niet op een dag gebouwd en keizers moeten hun rijk bijeenhouden door heel hard te werken.Bij een loopbaanlezing kan uw baas hulp en bijstand verlenen en dit zal waardevol zijn bij het bevorderen van uw carrière. Misschien maakt u wel kans om gepromoveerd te worden naar een positie met meer gezag. Vergeet niet om deze autoriteit verstandig te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe baan, is de Keizer hier om u eraan te herinneren dat u door moet gaan en het initiatief moet nemen en op zoek moet gaan naar een betere. Denk langs de lijnen van wie je bent en wat je wilt doen, hoe je wilt dat je leven eruit ziet, en neem de stappen om dit te bereiken. Als je je een beetje verloren voelt, kan deze kaart ook betekenen dat je structuur nodig hebt in je leven. Maak een lijst van de dingen die je de komende week moet doen. Plan iets in. Het zal je vrijmaken om na te denken over andere dingen die je misschien met jezelf wilt doen. Wat je beslissing ook is, neem de controle over hoe je je leven wilt leven en hoe je jezelf gelukkig maakt en begin ernaar te handelen!

De Keizerin

De keizerin is de vierde kaart van de 22 troeven (Major Arcana) en wordt geassocieerd met het getal 3 – gelijk aan Horoskop. Als de kaart wordt getrokken in een reading, is het een weergave van overvloed, diepe koesterende liefde, vruchtbaarheid en begeerlijkheid, vooral voor een vrouw. Ze kan ook je eigen moeder betekenen, of iemand met een moederlijk figuur, dat wil zeggen zorgzaam, aardig en biedt advies tijdens je hele levensreis. Als het in je Tarotkaartlezing verschijnt, brengt de Keizerin een koesterende energie die de geboorte van iets in je leven laat zien. Het kan een idee zijn, een relatie, een bedrijf of zelfs een kind. Het is een goed voorteken dat je binnenkort iets of iemand gaat koesteren waar je van gedroomd hebt.

In een liefdeslezing is het indicatief dat je relatie vruchtbaar, liefdevol en gepassioneerd is. Je wordt gesteund, beschermd en geliefd. Geniet van de tijd. Als je probeert zwanger te worden, is het nu het moment om het te proberen. Neem extra voorzorgsmaatregelen als u niet van plan bent om kinderen te krijgen, dat kan je lezen in Horoskop Morgen. In een zakelijke/carrière-lezing staat het harde werk dat je hebt gedaan op het punt om beloond te worden. Dit kan betekenen dat er een loonsverhoging, promotie of winst binnenkomt uit een recent project. Maak je geen zorgen over de financiën, want het komt goed. Wanneer de keizerin verschijnt, is dit een teken van de komende stromende overvloed en vreugde. Dingen zullen in je voordeel zijn als ze je steunt.

Er kunnen echter momenten zijn dat uw hart en hoofd het niet met elkaar eens zijn, u zult zich overweldigd voelen. Het is oké om verdrietig te zijn, vooral als je te maken hebt met verlies. Voor degenen die overwerken en het te druk hebben, probeer op elk moment van de dag iets te doen waar je van houdt om wat balans te behouden en burn-out te voorkomen. Het kan gewoon een korte wandeling in het park zijn, naar muziek luisteren die je leuk vindt, een film kijken, videogames spelen, bidden, een boek lezen, alles wat je vreugde en een gevoel van voeding geeft.

Deze kaart moedigt ons ook aan om meer tijd door te brengen met Moeder Natuur. Gebruik de tijd om te mediteren, Horoskop, luister naar het geritsel van bladeren en vogels die zingen. Blijf nederig en adem langzaam al het moois om je heen in. Ze moedigt ons aan om te omarmen en een moment te nemen om de schoonheid en luxe om je heen te herkennen. Hoe meer ze dankbaar moet zijn, hoe meer ze vindt. Sta open voor zowel liefde geven als ontvangen.

https://horoskop.nofollow.biz/