V.I.P. Baits
Image default
Games

Verschillende soorten jeans voor jou stijl!

Iedereen heeft een andere stijl en daarom zijn er ook zoveel verschillende kleding. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in de kleding dat je draagt. Dat is voor iedereen verschillend, sommige mensen voelen zich heerlijk als ze een mooie straight leg jeans aan hebben, sommige hebben liever een flair aan. In deze blog gaan we het hebben over verschillende soorten jeans voor iedereens stijl, dus ook voor jou!

1. Mom Jeans

Mom jeans is tijdloos, comfortabel en veelzijdig waardoor deze al jaren favoriet is onder de meeste vrouwen. Deze jeans stijl komt overeen met straight jeans maar heeft een iets meer gedefinieerde pasvorm.

2. Straight leg jeans

Straight leg jeans zijn een van de meest tijdloze denim stijlen. Dat gezegd hebbende, het is moeilijk om onze topparen te kiezen. Bijna elk groot jeans merk heeft wel een geweldige straight jeans en daarom kan iedereen hier ook een fijne jeans van vinden.

3. Flare jeans

Flared jeans is retro, maar op dit moment weer heel erg hip. Deze stijl komt en gaat. Afkomstig uit de jaren zeventigg heeft het zijn comeback gemaakt in de vroege jaren tweeduizend. Nu in 2022 zijn flare jeans weer helemaal hip.

4. High waist jeans

High waist jeans is op dit moment vooral te verkrijgen. Er was echter een periode dat het heel hip was om zo laag mogelijk de heupen te hebben. Het is echter wel een echte uitdaging om een goed zittende en mooi accentuerende high waist jeans te vinden.

5. Skinny jeans

Deze jeans kennen we allemaal en hebben we vast wel een paar van in de kast liggen. Skinny jeans zijn nu een beetje uit de mode aan het gaan en maken plaats voor de flare versies, maar iedereen heeft toch nog wel een favoriete paar skinny jeans in de kast liggen.

https://tenuedenimes.com/products/pablo-arroyo