V.I.P. Baits
Image default
Games

De beste dames parfum

Een van de mooist complimenten die je kunt geven of krijgen gaat over je geur: ‘wat ruik je lekker!’. Wie vind dat niet fijn om te horen? Of je nu een casual dagje hebt of je klaar aan het maken bent voor een avond uit, je bent pas echt klaar om de deur uit te gaan met een spray van een van onze beste parfum voor dames.

 

Naast het feit dat het voor jezelf heerlijk is om een fijn parfum bij je te dragen, zullen andere mensen je opmerken, en sterker nog, ze zullen zich je beter herinneren! Geuren en geheugen hangen op een diep niveau met elkaar samen, en de volgende keer dat mensen die prachtige geur ruiken, zullen ze aan jou denken. Daarom is het altijd leuk om nét iets anders te dragen dan de mensen om je heen. Zo wordt een parfum helemaal jouw geurtje!

 

Een dames parfum kiezen

 

Een geur kiezen is nog niet zo makkelijk. In een drogisterij of parfumerie ruik je vaak van alles door elkaar, en je moet een geur vaak wat langer dragen voordat je merkt wel effect deze op je huid heeft. Wel zijn er een aantal typen geur te onderscheiden, die bij je zouden kunnen passen. We zetten in dit artikel een paar must haves voor je op een rijtje die je makkelijk op onze website (beautinow.nl) kunt vinden.

 

Beste minimal perfume

 

Een minimal perfume is een geur die de geur van jouw eigen huid accentueert. Dit parfum ruikt dus niet naar parfum, maar naar de lekkerste versie van jezelf. In deze categorie vallen veel van de geuren van Zarko Perfume. De accenten van elke geur zijn net even wat anders, zo is Pink molecule wat zachter met een toon van frisse bessen en ruikt Oud’ish wat droger, houtiger en stoerder. Voor understated chique is dit een merk dat je echt een keer moet proberen.

 

Beste natuurlijke parfums

 

Als je zegt 100% natuurlijk, dan zeggen wij Hiram Green! Deze Nederlandse parfumeur heeft al een aantal prijzen gewonnen met zijn indringende, fascinerende combinaties. Je ruikt de kwaliteit van de zeldzame ingrediënten in elke geur, zoals de weelderige tuberoos in ‘Moon Bloom’ of de prachtige roos in ‘Lustre’.

 

Beste herinneringen

 

Maison Margiela maakt prachtige geuren die je doen denken aan de mooiste herinneringen. Elke geur is vernoemd naar een jaartal, een plaats en een gebeurtenis. Zo neemt ‘Beach Walk’ je mee naar het gouden strand van Calvi in 1972, en luier je met de geur van rokerig hout in ‘By the Fireplace’ bij een haardvuur in Chamonix i 1971. De geuren wachten er gewoonweg op dat jij ze draagt terwijl je nieuwe favoriete herinneringen maakt!

 

Beste klassieker

 

Hoewel het leuk is om een geur te dragen die je niet zo vaak ruikt, heeft het dragen van een echte klassieker ook zo zijn charme. De geuren zijn wat makkelijker te vinden, en zullen sommige mensen je parfum positief herkennen. Klassiek, maar toch uniek zijn de geuren van Frederic Malle. Onder zijn art-direction is een indrukwekkende lijn geuren van de allerbeste, bekende neuzen tot stand gekomen. Favoriet zijn bijvoorbeeld het prachtige elegante ‘Angelique Sous la Pluie’ van Jean-Claude Ellena of de kruidige anjer-achtige roos in ‘Noir Epices’ van Michel Roudnitska, maar ook voor een bijzondere interpretatie van een iris, magnolia of lelie ben je bij dit merk aan het juiste adres.

 

Wat jouw nieuwe favoriet ook wordt, we wensen je veel plezier met het maken van je keuze!

https://beautinow.nl/nl/collections/womens-fragrance