V.I.P. Baits
Image default
Games

Badkamer items om eens uit te proberen

Ben je wel eens toe aan iets nieuws als het op badkamer items aan komt? Als je weer in de winkel staat om douchegel en shampoo uit te zoeken en je bent eigenlijk nooit tevreden over de opties dan ben je niet de enige. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven waar we voor kunnen kiezen die niet boordevol met ingrediënten zijn waar we de naam niet eens van kunnen uitpreken.

Koop een mooi doucherek. Deze doucherek kan nu gevuld worden met allemaal natuurlijke en duurzame items die je badkamer en portemonnee zullen opfleuren!

Shampoo blok

Een zeepblok gaat veel langer mee dan een fles douchegel. Als je let op de ingrediënten van zeep blokken zul je ook zien dat het voornamelijk bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Als dit niet het geval is, is het tijd voor andere zeep. Je kunt naast zeep blokken ook kiezen voor shampoo blokken. Deze werken hetzelfde als zeep blokken en kunnen vaak ook een combinatie zijn waarmee je jouw lichaam en haar kunt wassen. Dadelijk heb je dat doucherek al bijna niet meer nodig!

Naast dat deze zeepblokken langer mee gaan en minder schadelijke ingrediënten bevatten, heb je ook minder afval want je hebt geen plastic verpakkingen meer! Win-win.

Denk herbruikbaar

Herbruikbare items zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook je portemonnee. Er is al veel mogelijk als het aankomt op herbruikbare badkamer items. Zo kun je zelfs jouw wattenstaafjes vervangen door een herbruikbare variant. Dit betekent dat je dit nog meer één keer hoeft te kopen!

Ook wattenschijfjes zijn in een wasbare variant en er zijn tandenborstels die bij de compost kunnen.

Tandpasta uit een pot

Nog niet genoeg goodies? Er bestaat ook tandpasta uit een pot! Deze pot kun je dan weer gebruiken om kruiden in te bewaren zodra deze leeg is. Een pot tandpasta gaat langer mee dan een tube en is dus ook nog eens goedkoper!