V.I.P. Baits
Image default
Games

3 musthaves in je huis!

Er staat je een grote verbouwing voor de deur, alleen weet je niet zo goed waar je moet beginnen bij het restylen van je huis. Je vindt retro, industrieel, of landelijk maar niks. Je bent eigenlijk op zoek naar een combinatie van meerdere woonstijlen. Misschien wil je wel je eigen woonstijl ontwikkelen. In deze blog vind je de top 3 musthaves voor jouw interieur!

1 Visgraat

Visgraat is klassiek en tijdloos. Kies bijvoorbeeld voor een visgraat tafel of een visgraat vloer. Visgraat os over het algemeen een druk patroon. Dit wil zeggen dat visgraat moeilijk te combineren is met andere drukken patronen. Kies er daarom voor om neutrale kleuren aan te houden in en rondom de visgraat tafel of vloer. Kies ten slotte ook niet voor te veel verschillen in de textuur van je meubilair. Kies voor gave en strakke oppervlakken om de ruimte minder druk te maken.

2 Vintage

Koop in plaats van peperdure meubels je stoelen, tafels en kasten voor een paar euro bij de dichtbij zijnde kringloopwinkel. Geef oude meubels een nieuw leven doormiddel een kleine restoratie. Vaak is een schuur- en verfbeurt het enige wat ze nodig hebben. Surf ook op heet internet naar oude meubels. Het is een rijk aanbod waardoor de kans groot is dat er iets voor jou huis tussen zit. Bekijk websites zoals marktplaats.

3 Planten en bloemen

Niemand houdt van een kil huis. Gebruik daarom kleurige bloemen en planten om jouw huis vrolijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor een plant in de hoek van de huiskamer. Daarnaast kun je wat kleurrijke bloemen plaatsen op je eettafel of vensterbank voor het raam. Geen groene vingers? Geen probleem! Maak gebruik van wat nepplanten. Deze kosten geen tijd en moeite om te onderhouden. Bovendien sterven nepbloemen en planten niet. Je hoeft ze maar een keer aan te schaffen, ook goed voor de portemonnee dus. Wanneer je voor nepplanten en bloemen kiest zul je zorgvuldig moeten letten op hoe realistisch ze zijn. Op deze manier kom je iets dichterbij het hebben van echte planten zonder ervoor te hoeven zorgen.