V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

Op zoek naar trainingen voor jouw personeel? Denk dan aan deze leuke opties!

Over het algemeen is wel bekend dat een organisatie waarin geleerd wordt op de lange termijn zal kunnen excelleren. Toch laat de invulling hiervan vaak te wensen over. Dit komt doordat men binnen een organisatie vaak druk genoeg is met de uitvoering van de verplichte werkzaamheden. Doordat de bedrijfsvoering alle tijd opslokt blijft er weinig tijd over om naast de reguliere werkzaamheden tijd te besteden aan ontwikkeling. Dit is hartstikke zonde. Wanneer men deze ruimte namelijk wel krijgt en weet te benutten, dan zal de gehele organisatie hier beter van worden. We raden het iedere werkgever dan ook aan om hier minimaal één middag per maand voor vrij te maken. Hoe je deze middag kunt invullen? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Time management

Time management is een skill die iedereen zou moeten hebben. Het geeft je namelijk overzicht in zowel je werkleven als je privéleven. Een training time management is dan ook een training die we iedere onderneming aan kunnen raden. Tijdens de training leert men hoe men het beste met de tijd om kan gaan en daarnaast hoe de tijd het beste over de dag verdeeld kan worden. Doordat de training zowel betrekking heeft op het werkleven als het privéleven zal men men hier gemotiveerd instappen. De cursus time management maakt namelijk niet alleen het werkleven efficiënter, maar ook het privéleven.

Training communicatie

In iedere onderneming waar meerdere mensen werken wordt gecommuniceerd. Dit betreft zowel interne als externe communicatie. Tijdens een training communicatie leer je met name beter te communiceren. Dit heeft zowel betrekking op de zend kant als de luister kant van communicatie. Je leert in een dergelijke training dus enerzijds hoe je duidelijker en beter kunt communiceren, maar anderzijds ook hoe je beter naar collega’s, klanten of partners kunt luisteren. Een ontzettend relevante training dus die niet alleen het contact tussen collega’s kan bevorderen, maar ook heel goed kan zijn voor het contact tussen de medewerkers en de klanten.