V.I.P. Baits
Image default
Zakelijk

123bedruktebestzakjes

Bedrukte bestekzakjes zijn papieren zakjes die bedrukt kunnen worden met een logo of creatie en voorzien zijn van een papieren servet. Ze zijn handig voor horecaondernemingen waar bestek gebruikt wordt door gasten. Bedrukte bestekzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren servetten. Ze kunnen besteld worden vanaf een kleine oplage van 12 doosjes á 500 stuks. Bestekzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Er zijn bestekzakjes van 100% biologisch afbreekbaar materiaal, gerecycled materiaal, en composteerbaar materiaal volgens de EN13432 normering. Bestekzakjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ze zijn ideaal voor restaurants, horeca’s en evenementen om snel en professioneel tafels op te maken.

Er zijn verschillende bedrijven die bedrukte bestekzakjes aanbieden en de kosten kunnen variëren afhankelijk van de kwaliteit van het servet en de hoeveelheid die wordt besteld. Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het servet en de minimale afnamehoeveelheid voordat u een bestelling plaatst. De minimale afname voor bedrukte bestekzakjes kan variëren afhankelijk van het bedrijf en het type bestekzakje.  Bij andere bedrijven wordt de minimale afname niet expliciet vermeld, maar het is belangrijk om te controleren voordat u een bestelling plaatst.

De Airlaid servet met banderol of Gastro Sleeves zijn  bestekzakjes met een Full-colour bedrukking sleeve. De tarieven die wij aanbieden zijn All-in ex btw, wat inhoud dat u geen extra plaatkosten, voorbereidingskosten of vrachtkosten betaalt. De bedrukte Gastro Sleeves zijn standaard uitgerust met een 40cm x 40cm Luxe Airlaid servet in het wit (50gr/m2). 123bedruktebestekzakjes.nl berekent geen extra kosten voor uw ontwerp. Wij maken altijd vooraf kosteloos een drukproef voor u.De Gastro Sleeve bestaat uit een hoge kwaliteit Airlaid servet (formaat 40cm x 40cm) met een 120 grams Sleeve met een full-colour bedrukking. Bestekzakken bedrukken kunt u voordelig met goede kwaliteit bij ons bestellen.

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl/