4.6 C
Nederland
februari 25, 2024
V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Zoekt u een coach? Amsterdam heeft het!

Het is nog niet zo lang geleden dat ik mij niet zo lekker voelde. Ik heb een aantal jaar geleden mijn studie afgerond en ik had verwacht dat ik een baan zou vinden maar dat bleef uit en daardoor was ik bij wijze van spreken veroordeeld tot werken bij de belastingtelefoon. Nadat ik dit een aantal maanden had gedaan voelde ik mij steeds futlozer worden en ik had niet het idee dat er nog progressie in mijn leven zat. Ik heb daarom eens gezocht naar iemand die mij zou kunnen ondersteunen en wel in de vorm van een coach. Amsterdam is de stad waar ik woon en hier vond ik dan ook een goede coach. Amsterdam is de plaats waar een zeer goed bedrijf is gevestigd waar ik in contact kwam met mijn coach. Amsterdam is wat dat betreft echt wel een heel fijne stad voor mij omdat deze mij altijd wel weer iets nieuws weet te bieden waar ik profijt van kan hebben. Ik kon gelijk een afspraak maken met mijn toekomstige coach. Amsterdam-centrum was waar we elkaar voor het eerst hebben ontmoet en ik voelde meteen dat ik heel veel kon leren van deze coach. Amsterdam was al sinds jaren haar werkveld en zij vertelde dat ze al heel veel mensen van mijn leeftijd had begeleid en dat deze tegenwoordig bijna allemaal weer volop in het leven stonden. Dat sprak mij natuurlijk enorm aan en daarom vond ik het dan ook fijn te horen dat ik veel baat zou kunnen hebben bij deze coach. Amsterdam is een stad waar het leven erg snel gaat en daar moet je wel goed mee om kunnen gaan, iets wat in mijn geval nog wel eens moeilijk was. Gelukkig had ik nu de beschikking over een zeer goede coach in Amsterdam. Amsterdam biedt echt veel meer aan dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. In de onderstaande alinea’s zal ik u vertellen over mijn ervaringen en ik hoop dat u hier profijt van zult hebben.

Een goede coach? Amsterdam biedt het u

Al tijdens de eerste afspraak heb ik een aantal zaken doorgenomen met mijn coach. Amsterdam is de stad waarin altijd heb willen wonen, zo vertelde ik haar, en nadat ik mijn bachelor had afgerond heb ik de stap gezet om mij dan ook daadwerkelijk in deze prachtige stad te gaan vestigen. Ik kon openhartig vertellen wat er allemaal in mij omging, zo vertelde mijn coach, Amsterdam heeft altijd een grote aantrekkingskracht op jongeren dat was iets dat zij in haar vak heel vaak merkte. Ik heb haar toen verteld dat ik na al die jaren dat ik inmiddels in die stad woonde wel wat was uitgeblust en dat ik daarom de hulp had gezocht van een coach. Amsterdam, zo wees zij mij, is een stad waar heel veel gebeurt en het is vaak niet heel gemakkelijk om je maar altijd in de drukte te begeven. Het is dan ook zeer belangrijk dat je je momenten van rust inbouwt omdat je op die manier het overzicht een beetje kunt behouden, zo adviseerde mijn coach. Amsterdam is een stad waarin je gemakkelijk volledig kunt opgaan in de massa waardoor je jezelf nog wel eens over het hoofd wil zien en dat is vaak het begin van een lange tocht die nergens toe leidt. Gelukkig was ik zo verstandig geweest om gebruik te gaan maken van een coach. Amsterdam bood mij deze gelegenheid dus waarom zou ik er niet gebruik van maken? Aldus mijn coach. Amsterdam krijgt steeds vaker te maken met jongeren die graag wat meer sturing in hun leven zouden willen hebben en die dat niet altijd op eigen gelegenheid kunnen uitvogelen. Gelukkig is het zo dat er in de hoofdstad genoeg mensen rondlopen die je heel goed kunnen helpen zodat je het niet allemaal zelf hoeft te doen.

Durf je leven weer te leven

Veel mensen weten niet precies hoe ze hun leven zo kunnen leven dat ze er genoeg voldoening uit halen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen gebruikmaken van een coach. Amsterdam biedt tal van mensen die je kunnen helpen om levensvragen te beantwoorden of nader toe te lichten en levenspaden voor je uit te stippelen. Uiteraard kun je dit niet allemaal laten uitvoeren door je coach. Amsterdam is een stad waar ook wat van de cliënt zelf gevraagd wordt en daarom moet je zelf actief meedenken over wat jij graag zou willen en wat je zou willen bereiken in het leven. Het gaat er dan ook om dat je weer grip op je leven krijgt en dat je het allemaal zelf weer vorm kunt geven. Op die manier zul je merken dat het allemaal weer waard is en dat is iets wat dan ook het doel is van jouw coach. Amsterdam is geen stad waar je niet genoeg uitgedaagd hoeft te worden en daarom is het verstandig om eens op zoek te gaan naar een goede coach. Amsterdam heeft er, zoals al reeds eerder gezegd, genoeg dus daar zou het niet aan hoeven te liggen. Als ik alles even op een rijtje zet dan zou ik willen concluderen door te zeggen dat:

  • je altijd baat hebt bij coaching ongeacht je leeftijd of de kwestie waar je mee zit
  • het kan deels vergoed worden door de verzekering
  • je zult weer meer grip krijgen op je eigen bestaan