6.8 C
Nederland
februari 1, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Wil je afvallen en woon je in Helmond of Vught? Hier ben je op de juiste plaats

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen en afslanken? Dick Sandbergen van Total Body Balance helpt je met afvallen in de omgeving van Helmond en Vught. Dick is een ervaren afslankcoach en is bekend van verschillende televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland, Altijd Jong en Massa is Kassa. Hij helpt je met jouw dieet met zijn vestigingen in Vught en Helmond. Zijn programma kent vijf fasen en heeft al veel verschillende klanten geholpen om hun streefgewicht te bereiken.

Zo werkt het programma van Dick

Dick Sandbergen helpt je met afvallen door middel van een goed doordacht dieet in Helmond en Vught. Zijn traject begint met een gratis intakegesprek waarin je met een afslankcoach jouw doelen en de inhoud van programma bespreekt. Hierna begint de voorbereiding. In deze fase worden je darmen “opgeruimd”, zodat je goed begint aan jouw dieet. Tijdens de derde fase begint je dieet echt. In deze periode weeg je jezelf iedere week, volg je een persoonlijk dieet en slik je speciale supplementen. Uiteindelijk bereik je jouw streefgewicht en begint de stabilisatiefase. In deze fase ga je langzaam weer “normaal” eten zodat je jouw resultaten langdurig vast kunt houden. Als laatste onderdeel van jouw dieet in Vught bestaat er een preventiemonitor. Zo houd je goed in de gaten of je jouw resultaten vasthoudt en kan je ingrijpen wanneer je gewicht toe begint te nemen.

Ontdek hoe dit afslankprogramma jou kan helpen

Begin jouw afslanktraject en ontdek hoe het programma van Total Body Balance jou helpt met afvallen bij hun vestiging in Helmond. Je kan jouw dieet ook beginnen bij hun andere vestiging in Vught. Voeg je bij de vele andere tevreden succesverhalen van dit afslankprogramma en plan jouw intakegesprek met een coach van dit bedrijf. Heb je vragen over dit effectieve programma? Je vindt de contactgegevens van dit bedrijf op hun website.