V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Tips voor nagelverzorging als je op reis bent

Of je nu een weekendje weg bent of een verre vakantie maakt, reizen is en blijft geweldig. Tijdens je reis wil je er natuurlijk wel op je best uitzien. Het kan echter een uitdaging zijn om je nagels in topconditie te houden terwijl je onderweg bent. Daarom delen we in deze blog enkele handige tips voor nagelverzorging op reis, want iedereen wil dat zijn of haar nagels er goed uit zien ongeacht waar je bent.

Neem de juiste spullen mee

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste nagelverzorgingsproducten inpakt. Dit omvat nagelvijlen, nagelknippers, nagelriemolie en nagellak als je dit gebruikt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je nagelverzorgingsproducten in reisvriendelijke formaten meeneemt om ruimte te besparen in je toilettas.

Hydrateer je nagels en nagelriemen

Door middel van reizen kan het voorkomen dat je nagels en huis uitdrogen, maar dit is vooral het geval als je lang in de lucht zou zitten. Het kan dus handig zijn om een klein flesje met nagelriemolie mee te nemen en ook regelmatig aan te brengen om je nagelriemen en nagels te hydrateren. Dit helpt voorkomen dat je nagels broos worden en splijten.

Bescherm je nagels

Tijdens het reizen kom je vaak in aanraking met water, chemicaliën en andere elementen die je nagels kunnen beschadigen. Zo is het verstandig om handschoenen te dragen bij het afwassen, maar zo beschermt nagellak of een andere nagelverharder ook je nagels tegen beschadiging.

Kies voor eenvoudige nagelverzorging

Tijdens je reis wil je misschien niet te veel tijd besteden aan uitgebreide nagelverzorging. Kies voor eenvoudige nagellakkleuren of ga voor natuurlijke nagels zonder lak. Dit zal je tijd besparen en tegelijkertijd ook moeite, maar je hebt nog altijd mooie nagels.

Vermijd nagelbijten en knabbelen

Stress kan tijdens het reizen toenemen, en dit kan leiden tot nagelbijten of knabbelen. Probeer deze gewoonte te vermijden, omdat het je nagels kan beschadigen en infecties kan veroorzaken. Als je merkt dat je aan je nagels zit, gebruik dan nagelbijtmiddel om jezelf te ontmoedigen

Regelmatig bijwerken

Zorg ervoor dat je regelmatig je nagellak bijwerkt, vooral als je nagellak draagt. Niets ziet er minder verzorgd uit dan afbladderende nagellak. Draag een kleine fles nagellakremover en extra nagellak mee voor snelle touch-ups.

Plan een nagel verzorging dag

Als je wat downtime hebt tijdens je reis, plan dan een nagel verzorging dag in. Gebruik deze tijd om je nagels te vijlen, te knippen en te lakken. Het kan een ontspannende manier zijn om even tot rust te komen tijdens je avonturen.