0.3 C
Nederland
november 30, 2023
V.I.P. Baits
Image default
Gezondheid

Een onbezorgd leven met TENA incontinentiemateriaal

Een incontinentieprobleem kan heel ingrijpend zijn en iemands leven op een negatieve manier beïnvloeden. Er zijn mensen die vanwege ongewenst urineverlies de deur niet meer uit durven. Ze gaan niet meer op bezoek bij familie en vrienden, gaan nooit meer uit eten of gezellig winkelen of een dagje naar een pretpark of dierentuin. En dat is heel jammer want daardoor is hun leven ernstig beperkt. Met TENA incontinentiemateriaal kan dit probleem gelukkig worden opgelost. Hiermee kunt u, als u met ongewenst urineverlies kampt, gewoon datgene doen wat u eerder ook deed. De verschillende producten van TENA incontinentiemateriaal absorberen de urine direct en zorgen ervoor dat u zich onder alle omstandigheden zeker voelt.

Geen schaamte over urineverlies

Wanneer u op ongecontroleerde momenten urine verliest dan is dat misschien reden om een teruggetrokken leven te leiden. Maar met TENA incontinentiemateriaal is dat absoluut niet nodig. De inlegverbanden, in veel gevallen flinterdun, zorgen ervoor dat als u een ongelukje heeft het vocht meteen wordt geabsorbeerd. Dit gebeurt op een andere manier dan bij maandverband. Menstruatievocht is dan ook van een andere samenstelling. Daarom is TENA incontinentiemateriaal ook veel beter geschikt bij urineverlies. De urine wordt meteen in gel omgezet. Daardoor is doorlekken bijna niet meer mogelijk. U kunt ook gerust de kleren dragen die u wilt. Niemand zal merken dat u verband draagt omdat u af en toe geen volledige controle heeft over uw blaas. Ook onaangename geurtjes worden gemaskeerd, zodat u zich ook daarover geen zorgen hoeft te maken.

Welk TENA incontinentiemateriaal moet ik kiezen?

Het productaanbod van TENA incontinentiemateriaal is geschikt voor zowel ernstig als mild urineverlies. Als u af en toe wat druppels urine verliest dan kiest u voor een dun verband dat het formaat heeft van een inlegkruisje, maar veel bete absorbeert. Als u grotere hoeveelheden urine verliest dan kiest u een verband dat een hoger absorptievermogen heeft maar toch nog steeds heel dun is zodat het niet opvalt voor mensen in uw omgeving. Wilt u nog meer comfort dan kiest u voo incontinentie broekjes dat u draagt zoals u ook normaal ondergoed draagt. Onopvallend onder uw kleding en een waarborg voor uw persoonlijke hygiëne.

 

TENA incontinentiemateriaal kan uw leven veranderen

Er zijn mensen die denken dat zij de enige zijn die kampt met een incontinentie probleem. Maar het komt echt vaker voor dan u denkt. Daarbij is het ook nog zo dat zowel mannen als vrouwen ermee kampen, het is zeker geen ‘vrouwenkwaaltje’. Daarom is er TENA incontinentiemateriaal zoals incontinentie broekjes voor zowel dames als heren. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen een situatie van af en toe een paar druppels urine verliezen of een groter probleem. TENA incontinentiemateriaal is er daarom in veel verschillende producten, afgestemd op de behoefte van de gebruiker. U kunt zich weer zeker voelen en kunt weer de dingen doen die u deed toen u nog geen last had van ongewenst urineverlies. Uitgaan, sporten, vrienden zien. Het kan allemaal weer.

Urineverlies kan plotseling optreden

Soms is urineverlies iets dat erin sluipt en steeds een beetje erger wordt. Maar het kan ook ineens optreden. Bijvoorbeeld na een operatieve ingreep of als u door een ongeluk verlamd raakt. Zeker als u van het ene op het andere moment geen controle meer heeft over uw blaas kan dat zeer ingrijpend zijn. Met TENA incontinentiemateriaal kan dit probleem in ieder geval worden opgelost. Er zijn verbanden beschikbaar die ook grotere hoeveelheden urine probleemloos kunnen opvangen zonder dat ze gaan doorlekken. De geur wordt direct gemaskeerd zodat niemand in uw omgeving merkt dat u urine verliest. Dit geeft u extra zekerheid waardoor u zich in ieder geval niet hoeft te schamen dat u geen of verminderde controle heeft over uw blaas.

Urineverlies als ouderdomskwaal

Als u ouder wordt dan kan het zo zijn dat u minder controle heeft over uw blaas. De sluitspieren kunnen wat verslappen. Hierdoor kan het gebeuren dat ongewild urine verliest als u moet hoesten, als u lacht of als u iets zwaars optilt. Voor dit soort kleine ongelukjes draagt u TENA incontinentiemateriaal. Dunne mini verbandjes die prima geschikt zijn om kleine ongelukjes te maskeren. De urine wordt meteen in gel omgezet zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het verband doorlekt, ook als u kampt met middelmatige incontinentie. Wordt het urineverlies heftiger, kies dan voor incontinentie broekjes zoals TENA Pants.