V.I.P. Baits
Image default
Games

Zo vind je je droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Door je zoekresultaten goed te filteren vind je een baan die het beste bij jou past. In dit artikel staat er omschreven hoe je kunt zoeken naar de perfecte baan!

Uitzendbureaus

Maak gebruik van verschillende uitzendbureau zoals: Abeos.nl, YoungCapital, Start People, Olympia, ect. Zij kunnen je makkelijk en snel koppelen aan een baan naar keuze. Wanneer je voor een uitzendbureau werkt, wordt je als het ware uitgeleend aan een onderneming (klant van het uitzendbureau).

Vacaturewebsites

Ga je liever zelf op zoek naar een baan? Kijk dan op populaire vacaturewebsites zoals Indeed en Jobbird. Op vacaturewebsites kun je makkelijk en snel de belangrijkste kenmerken van een baan filteren. Een aantal kenmerken waarop je kan filteren zijn:

Tijden – wellicht zijn de werktijden wel het belangrijkste aspect met betrekking tot je droombaan. Het moet namelijk wel zo zijn dat ze iemand zoeken voor de tijden waarop jij beschikbaar bent.

Locatie en afstand – het is belangrijk dat je beschikt over een vervoersmiddel om op het werk te komen. Wanneer je dit niet hebt is het verstandig om te solliciteren op een werkplek die op loopafstand van je huis ligt. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en snel zoeken naar vacatures Enschede. Op deze manier weet je altijd 100% zeker dat je op tijd komt en überhaupt je werkplek ten alle tijden kan bereiken.

Salaris – je wilt natuurlijk ook een centje verdienen. Dit is immers de reden waarom je bent gaan werken. Vergelijk altijd het salaris van soortgelijke banen. Wellicht kom je erachter dat je bij de supermarkt om de hoek een euro meer betaald krijgt voor hetzelfde werk.

Dienstverband – zoek duidelijk naar het dienstverband waar jij in wilt werken. Kies je bijvoorbeeld voor fulltimebaan (36 tot 40 uur per week)? Of kies je voor parttimebaan (minimaal 12 uur per week)? Zelfs vrijwilligerswerk is een dienstverband.  

https://www.abeos.nl/